Søg på Ungmor

Log ind


Genial kyllinge-karrysuppe Skrevet af matteline 12. Aug 2008, 08:13


Indgredienser:
1 fersk kylling
1 løg
3 porre
2 røde peber
3-4 tomater
1 tsk timian
2 Spsk karry, smag til da det afhænger af mængden af suppe.
2-3 okseboullion terninger
½ l madlavningsfløde
evt. 1½ dl ris
evt. lidt lys sovsejævner.

Fremgangsmåde:
1. Kyllingen koges mør i ca 1½ time i vand med lidt salt, gulerødder, løg og evt porre. (disse indgredienser er ikke medregnet i antal)
Når kyllingen er kogt, tages denne op, afkøles og skæres i små stykker.
HUSK AT GEMME SUPPEVANDET! gulerødder, porre og løg tages op, så kun vandet er tilbage.
2. Løg, porre, peberfrugt og tomat snittes fint og svitses på en stor pande.
3. Tilsæt karryen og put herefter det hele op i gryden med suppevandet.
4. tilsæt fløde, salt, peber og smag til med boullionterninger og karry.
5. Suppen jævnes evt. en smule, og kyllingestykkerne puttes i.
6. For at gøre suppen ekstra fyldig kan der tilsættes 1½ dl ris.

Serveres med flutes. HAR DEN MEST LÆKRE OPSKRIFT PÅ KARRYSUPPE!!
Der er meget fyld i, og derved mætter den rigtig meget. Ud af denne opskrift kan man lave helt op til 8 liter, fantastisk suppe! Vi har spist af det den dag det er blevet lavet, og har derefter frosset det ned i poser. Så har man suppe til mange dage.. Prøv den den er ikke mindre end genial

Nyeste brugere

  • tracijanzenbqcslbxrd
  • ahmedgummpxubcunen
  • jacintodykewtoyz
  • bradfordgardiner
  • sheritabeckwith
  • jonathonblesing
  • lgcstevenyqmxihawol
  • gerardogilbreath
  • entertainingoffended
  • ignacioyzppkbmo
  • adelaidaallison
  • chelseybrentndhgzr
  • edsorlieqqkwpuywd
  • curtisbrumbaugh
  • theodorewefjvhlumwt
  • markosmallwoodexjqnn
  • isidrab85xnmldscdlw
  • angelicabromham
  • herbert39nqfzelfqqqf
  • carlota0921qhirg
Der er i øjeblikket 0 brugere og 1370 gæster online.

Afstemning

Hvilke Sociale medier er du på?
Facebook
76%
Twitter
2%
Instagram
8%
LinkedIn
2%
google+
2%
Pinterest
4%
Andre? Kommenter venligst
6%
Antal stemmer: 50