Søg på Ungmor

Log ind


Svinekoteletter i fad med tomat Skrevet af hoiy 31. Jan 2007, 23:24


4-5 nakkekoteletter
(giver mest smag, men normale kan også bruges)

1 stort løg
1 dåse flået tomater
1 tomatpuré
2 røde peberfrugter
(igen mest smag, men de andre kan også bruges)
1 pakke champignoner
1 dl fløde el. mælk
½ l svinekøds bullion
Salt
Peber
Paprika

  • kom olie i en gryde
  • hak løg og perberfrugter og kom det i gryden
  • svits det lidt
  • skær champinongerne over og kom dem ned i gryden
  • tilsæt en lille smule vand
  • kom fløden i og lad fløden komme i kog
  • hæld så bullionen ned i gryden og lad det koge
  • kom salt, perber og paprika på kødet
  • brun det på panden, kun lige lidt
  • kom så kødet i en bradepande
  • hæld grønsagerne med fløde og bullion over kødet, og sæt det i ovnen ved 200 grader.

Lad det stå ca en times tid.
Spises med ris.

En kanon ret, der smager super godt, og tager ikke så lang tid at lave.

Kan også bruges til en dag med gæster..

Afstemning

Hvilke Sociale medier er du på?
Facebook
75%
Twitter
2%
Instagram
10%
LinkedIn
2%
google+
2%
Pinterest
4%
Andre? Kommenter venligst
6%
Antal stemmer: 51