SPØRGSMÅL:

Hej.

Jeg ville høre om i evt kan komme med et foreslag til en mulig samværs model til vores søn på knap 5år.
Han har aldrig haft kontakt til hans biologiske far, men nu har hans far så ønsket samvær. Vi vil meget gerne kune lave aftalen uden om kommunen/regionen.

Vi har haft første møde mellem dem som bestod i at mødes et meget offentligt sted i 25minutter. Og det var ingen succes for nogen af os, men reaktionen fra vores søn var helt som det skulle være når nu han mødte en fremmed.

Vi er blevet enige om at vi næste gang skal mødes lidt længere og måske et mere stille sted, men hvad der derefter skal ske ved jeg ikke. jeg er så meget itvivl omkring hvordan vi bedst gør det uden at presse vores søn for meget.

så har i evt et foreslag til en samværs model?

Jeg håber meget at det er noget i vil komme med et bud på, da jeg ikke tror jeg er den eneste som står i denne situation.

Det er næsten vanskeligt, at give et konkret forslag til en samværsaftale, da alle børn er forskellige.

Men det er vigtigt, at I ser på jeres søns reaktioner mens i stille og roligt udvider samværet. Det er fint, at jeres søn oplever jer sammen, men han og faren vil selvfølgelig få bedre mulighed for at lære hinanden at kende, når de får noget tid alene sammen i en mindre anspændt atmosfære.

Hvis I gerne vil have mere præcise forslag til en samværsordning, er I velkomne til at komme ind i en af vores rådgivninger og fortælle om, hvordan det er gået indtil videre, og hvad I selv forestiller jer med hensyn til fremtiden.

Andre læste også:
  Aflyst samvær, har I et godt råd?

Foreningen mor & far vil udvælge spørgsmål blandt UMs medlemmer, som de vil besvare. Stil dem et spørgsmål. www.foreningenmorogfar.dk

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort