Opret
A password will be e-mailed to you.

Mange unge mødre oplever, at hverdagen flyver afsted med en lille ny. Det betyder ret ofte, at hverdagene kommer til at ligne hinanden ret hurtigt. Desværre lader de fleste bare som ingen ting og lader dagene gå. Det er dog muligt for dig at gøre hverdagen meget sjovere med få små hurtige steps. Måske har du gjort det før men kommet fra det efter at have fået et barn. Uanset hvad, så læs med her i artiklen hvordan du helt selv kan sammensætte dig en hyggelig aften.

Der behøver ikke, at være nogle kæreste eller mand til stede. Dit barn kan du putte i seng tidligt denne dag eller lade det hvile sammen med dig. Her har du altså måden, hvorpå at du kan hygge dig helt selv. Det er meget nemt og hurtigt at lave variationer af disse korte steps. På den måde kan du selv opbygge en metode, som passer dig bedst.

 

Lav en nem og hurtig aftensmad på 30 minutter

Første step er, at lave en nem og hurtig aftensmad, som er lækker på samme tid. Du læste rigtigt, det behøver ikke at tage lang tid før at det bliver lækkert. Så spørger du nok, ”hvad hvis at jeg ikke er den store kok?”. Ingen problem! Den har vi sørget for. Det eneste du skal gøre at finde dig en lækker opskrift, som er let at følge. På den måde har du lavet aftensmad hurtigere end din kæreste eller mand kunne nå at støvsuge stuen! Du kan se mere her og finde en rigtig nem og lækker opskrift til hverdagen.

Andre læste også:   iPhones i en travl hverdag

Var det bare det? Ja det var det. Nemt, ikke sandt? 🙂

Det eneste du skal gøre nu er at nyde den lækre aftensmad, som du netop har kokkereret. Tag dig god tid, læg mobilen fra dig, lad tankerne flyde igennem hovedet og nyd nuet. Ved at nyde maden, tænke nogle tanker igennem og få sat ro på har du allerede sat gang i den hyggelige aften. Det er vigtigt at koble fra i en hverdag, som ellers kan gå så hurtigt.

Vi springer lynhurtigt videre til næste step for ikke at forsinke dig. Det skulle jo gå hurtigt, og det har vi tænkt os at holde ved.

Kvinde i sofa - Brug sofaen til at slappe af på!

Smid dig på sofaen med computeren

Dette step er utrolig nemt. Det eneste du skal gøre at faktisk at smide dig på sofaen eller i sengen med computeren. Vi kunne sagtens afslutte dette step her, men det skulle jo gerne være en hyggelig aften. Ikke sandt?

Når det er sagt, så er der mange ting, som du kan gøre for dig selv for at gøre det hele lidt mere hyggeligt. Det er helt okay at give sig selv en lille treat, når der skal hygges. Så hvad med at tage lidt slik eller chokolade med ind i sofaen, tænde noget levende lys, finde et tæppe og måske sætte noget hyggeligt musik på. Når stemningen er skabt, så er du klar til at slappe af. Så læn dig godt tilbage og find så computeren frem.

Find internettets bedste afslapningsmuligheder

Det er nu tid til lidt ”mig”-tid. Nu er det tid til lidt godt for øjet. Her har du flere muligheder. Du kan finde din serie på en af diverse streamingstjenester online. Er du gået død i serien eller har du bare ikke den store lyst til at se noget, som du skal følge med i? Så kan du jo ”kigge på vinduer” online. Er der noget, som vi er glade for, så er det at kigge på nye ting.

Andre læste også:   Gode tip til den unge mor således at hverdagen kører glat

Der er intet bedre end at få inspiration til sommerens nye smarte outfit eller finde små lækre accessoires, som du kan bruge til at style dit outfit i en anden retning. Så sent som i dag benyttede vi os af muligheden for at kigge på smykker. Følg linket her og se hvilke smykker fra Blossom, som vi har tænkt os at bruge til næste sommer arrangement.

Bliver du træt af at se serier eller at kigge på nye lækre produkter, så luk computeren. Giv dig selv noget plads til at falde til ro. Det er kun utrolig sjældent at man giver sig selv pladsen til virkelig at slappe af. Med en aften, så simpel som denne, så det let at gøre det noget oftere.

Det var vores opskrift på en rigtig hyggelig og afslappet hverdagsaften. Skulle du have nogle tips eller tricks til, hvordan du virkelig kan slappe af, så skal du være mere end velkommen til at dele disse i kommentarsporet og måske hjælpe en eller flere ungemødre.

Vi håber at du kunne bruge artiklen til at skabe en rigtig hyggelig og afslappet hverdagsaften for dig selv.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort