Opret
A password will be e-mailed to you.

Timerne løber afsted, den ene dag tager den anden, ugerne går, månederne rinder ud og årene forsvinder. Der skal handles ind, der skal gøres rent, veninderne skal plejes, haven skal luges, badeværelset skal renoveres og arbejdet skal passes. Alt sammen ved siden af fuldtidsjobbet som mor. Det kan være tidskrævende, hektisk, uoverskueligt og stressende. Men der findes en løsning, til når det hele brænder på, når arbejdslivet ikke vil forenes med livet som mor, og når de daglige pligter bliver til sure pligter.

Når det at folde vasketøj ikke længere er et frirum, hvor der er ro til hovedet og tid til dine egne tanker, og når lugning af ukrudtet i blomsterbedet ikke længere er en overspringshandling, som fritager dig for at tage stilling til de 1000 ting, som du nu en gang skal tage stilling til i løbet af en dag, så sæt det hele på pause. Hold fri og brug tid med din familie. Genoplad og gør dit hoved, din krop og dit sind klar til at vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.

 

Sæt på pause og tag på ferie med hjælp fra Travelmarket

Så sæt på pause og tag på ferie. Tag en uge til sydens sol. Med en bog i skødet, liggende på en strandstol i skyggen af en parasol kan du have udsigt til børnepoolen, hvor dit kæreste eje livligt og glædeligt plasker rundt med de andre feriebørn. Eller tag syv dage med fuld fart ned ad snebeklædte bakker og syv aftener med varmen fra ski-hyttens pejs, mens dit barn tæsker dig i Ludo og drikker varm kakao.

Andre læste også:
  5 råd til at forkæle far bare fordi

Hvad enten du er til sol og 30 grader eller sne og minus 12 grader, så findes der en løsning, hvor du kan sætte din familie i højsædet, nyde deres selskab og genoplade så du er klar til at genoptage hverdagens mange opgaver og sysler. Klik her, få inspiration til ferien, bestil med det samme og sæt på pause.

 

Tag dit arbejde med på ferie

Men når timerne løber afsted, den ene dag tager den anden, ugerne går, månederne rinder ud og årene forsvinder, kan det som mor og karrierekvinde være svært at finde tid til ferie. Det betyder ikke, at behovet ikke er der, det betyder blot, at man må forene behovet for at sætte på pause og behovet for at arbejde. Heldigvis findes der også en løsning på dette. Med Kalas online tidsregistrering behøver du ikke længere at sidde på kontoret og arbejde, men kan registrere dine opgaver og dine arbejdstimer direkte fra computeren uanset, hvor du sidder.

Så hvad enten du sidder på en strandstol på Mallorca eller foran pejsen i en svensk ski-hytte, så har du nu muligheden for at tage arbejdet med dig. Selvom familien er i fokus, og ferien er til for at bruge tiden med dem, så er der ingen der siger, at man ikke kan få lidt arbejde fra hånden, mens den lille sover middagslur. Du kan læse mere om Kala tidsregistrering ved at klikke her.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort