Fora Baby og Barn At smide bleen "sent"
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5429812
  Katti
  664 Indlæg

  Hej piger..

  Jeg har to fantastiske papdøtre der er født med 1 år og 4 dages mellemrum.

  Storesøster bliver 4 år snart og lillesøster bliver 3 år 4 dage senere.

  Storesøster viser ingen interesse i at komme af med bleen og kan faktisk gå med super meget puha i bleen inden hun siger til.
  Vi har prøvet et par gange i samarbejde med moren at få hende på toilet men det er mislykkes hver gang. Når vi snakker med hende og prøver at opmuntre hende til det siger hun “ble på ligesom lillesøster”..

  Hvornår smed jeres bleen? Maja var 2 år og 10 måneder og jeg tænker at jeg nok bare er utålmodig fordi jeg er “vant” til det og ikke til en 4 årig med ble. :hammer: Det er jo ikke barnet skyld jeg er utålmodig..

  Lillesøster snakker ikke. Hun siger Mimi (Mickey Mouse), nej, mer’, Jaja (storesøster) og bå bord (må jeg gå fra bordet)
  Jeg er indimellem ret frustreret over ikke at kunne forstå hende fordi hun garanteret har en masse hun gerne vil sige men vi bare ikke kan forstå det og det virker ikke som om hun hungre efter at blive forstået. Hun kan komme med en lang smøre og så kan man sige “er himlen orange?” og hun siger mmm og går igen.
  Storesøster forstår hende og må ind i mellem oversætte fordi vi simpelthen ikke forstår hende. Vi prøver og prøver og prøver.. Når vi fx siger “kan du sige tak for mad” siger hun “bå bord” og vi siger “nej, tak for mad” og hun siger “bå bord” og sådan kan vi fortsætte. Når man spørger hende “kan du sige…..” svarer hun med den lyd der betyder “ja” og så sker der ikke mere..

  Der må da sidde nogen med det absolutte guldkorn til hvordan vi får lillesøster til at sætte flere ord på..

  Men igen, jeg er jo bare “vant” til noget andet med Maja og det er sQ nok bare derfor jeg er utålmodig.. :usikker:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.