Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

Lidt oliven olie
1 stort løg
500 g. jordskokker
2-3 halvstore kartofler
Salt, peber
Evt. en form for bacon (jeg bruger kalkun bacon)
EN BLENDER!!

Du skal gøre følgende:

Skræl rodfrugterne og skær dem i tern.
Hak løget som du synes (det skal alligevel blendes).
Steg rodfrugter og løg i oliven olie (gerne i gryde), kog bagtefer – der skal være vand sådan så det lige passer med at ALT er oversvømmet.
Når det har kogt færdig, så rodfrugterne falder af gaflen, skal du blende det hele en omgang, så liver det sådan en halv tyk og grumset suppe agtig ting.
Tilsæt nu lidt salt og peber efter behov.
Hvis man ønsker suppe lidt tyndere kan man tilsætte en form for væske (mælk, vand, fløde ect.)

Jeg plejer at stege kalkun bacon til at toppe med 😉 Men kan også bruge alm. bacon eller noget kløver til pynt 🙂
VELBOKOMME!

Andre læste også:   Skinkeschnitzler med pastasalat

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort