Du skal bruge følgende:

500 g blødt mel (hvede-, majs- eller rismel
50 g gær
2 ½ dl lunken mælk (soya- eller rismælk kan også med fordel bruges)
1 tsk salt
3 spsk hermesatas drys
2 spsk A38
20 g HUSK i ½ liter koldt vand
150 g tørrede tranebær
75 g solsikkekerner
100 g god økologisk olie (kokosolie er godt til at give en ekstra sødme)
16 muffinsforme med høj kant

Du skal gøre følgende:

Først blandes HUSKen op i vandet. (det skal stå ca. 10 minutter til det er blevet til en blød, geleagtig masse)

Dernæst opløses gæren i mælken og resten af ingredienserne tilsættes.
Dejen piskes med en elpisker ved svag styrke til dejen er helt glat.
Lad dejen stå og hvile i ca. 20 minutter.
Da HUSKen gør dejen lind og luftig er det en fordel at bage bollerne i forme så de ikke ’smatter ud’.
Brug en spiseske til at få dejen i de 16 forme.
Bages i midten i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25 minutter til de er gyldne.
Det færdige resultat bliver svampede, søde og lækre boller

Andre læste også:
  Brasiliansk bananmos

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort