Fora Tips og Gode Råd er det mig der er forkert på den?? Lån
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5443881
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Jeg går jo til banko… ja ja grin bare.
  Har så en veninde jeg har lært at kende igennem nettet som har en meget stram økonomi. Vi har tit været lidt uenige om hvordan man bør prioriterer.
  Nå men jeg skulle til banko og hun sukkede og ville gerne med men havde ingen penge. Jeg forbarmede mig over hende og lånte hende 300 kr med orderne: du behøver ikke betale dem tilbage lige her den første.. jeg står ikke lige og mangler dem. Jeg ved jo godt det er lidt småt med penge.

  Nu er der gået to måneder og jeg har så set hende til banko 4 gange men jeg har ikke fået mine penge. Så i mandags skrev jeg pænt at jeg var rimelig skuffet over at se at hun valgte at gå til banko når hun skyldte mig penge for så var det jo tydeligt at hun havde råd til at betale mig tilbage. Og at jeg jo vidste at hun havde været der 4 gange.

  Hun skrev så at hun da var “ked” af at jeg var blevet skuffet og at jeg måske skulle finde noget andet at gå op i end hvornår hun går til banko og at hun i øvrigt har sat pengene ind.. (kan så ikke se dem endnu) IKKE engang tak for lån eller noget

  ER det mig der er helt galt på den… betaler man ikke sin gæld før man har fornøjelser.???
  Kan forstå hvis det kun var en gang og hun havde sagt: stine jeg ved godt jeg skylder dig penge men vil så gerne afsted i dag, men hvis jeg vinder får du pengene. Eller bare havde sagt et eller andet.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.