Fora Familieliv Flytning, skolestart og bekymringer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5458294
  BabsPilot
  38 Indlæg

  Hejsa.

  Jeg sidder med et ret stort dilemma- egentlig skal vi først tage beslutningen efter jul, men jeg tænker at det er fint at få gjort os nogle tanker om hvad der er bedst.

  Jeg skal forsøge at beskrive det kort.
  Jeg har fundet mig en fantastisk kæreste. Vi har kendt hinanden i et år, men har midt i forholdet haft en pause på ½ år. (Ikke fordi vi ikke kunne få det til at fungere, men fordi jeg panikkede da det blev seriøst) Nu har vi så været fast sammen de sidste 4 mdr, og nyder hvert sekundt med hinanden 🙂 ! Sebastian har ikke mødt ham som “mors kæreste” endnu, men der går nok ikke længe.

  Nu kommer dilemmaet så: Sebastian skal starte i skole til næste år.
  Min kæreste bor i sit eget hus i en anden by, og der er ingen tvivl om at Sebastian og jeg skal flytte ind hos ham en dag. Det bliver ikke inden han skal starte i skole, da jeg ikke synes vi er klar. Men hvor skal jeg så lade Sebastian starte i skole ?
  Jeg tænker at vi flytter sammen inden for de næste 2 år, og så skal Sebastian jo skifte skole allerede efter børnehaveklassen 🙁 ?

  Vi har to muligheder:
  1: Vi bliver boende, og flytter ind hos kæresten når vi lige synes at det passer ind. På den måde skal Sebastian skifte skole allerede inden 1.klasse. I denne løsning er vi jo også “sikret” hvis nu det skulle gå galt mellem kæresten og jeg (Hvilket jeg selvfølgelig håber at det ikke gør!)

  2: Vi lejer min kærestes hus indtil vi er klar til at flytte sammen. (Han har overvejet at leje det ud i længere tid) På den måde vil Sebastian ikke skulle flytte skole. Til gengæld vil jeg skulle flytte ham igen inden for en relativ kort periode (1½ år) eftersom vi kun har boet her et år nu.

  Derudover skal de lige nævnes at mit lejemål er tidsbegrænset, så i realiteten kan vi risikere at skulle flytte allerede til oktober næste år. Altså ½ år efter at Sebastian er startet i mini-SFO.
  Vi har flyttet en del de sidste par år, og han har taget de tidligere flytninger helt fint. Vi har kun boet i denne by i et år. Jeg er bare ikke meget for ideen om at han skal flyttes rundt efter skolestart..

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.