Fora Hilsen Til Alle fordomme ang ikke flere børn
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5345586
  mettemor21
  231 Indlæg

  ja nu er jeg jo 23 årog venter mit 2 barn! dette er vel og mærket også mit sidste barn. så har vi de 2 børn vi gerne vil ha og det har jeg det fint med.
  men når jeg snakker med andre og fortæller at vi nu venter vores sidste barn, går folk mere eller mindre i panik!! hvad sker der lige der???
  de siger: jamen du erjo kun lige 23 år og det ku jo være om et par år i gerne vil ha en mere og bla bla bla……
  hvorfor har andre folk så svært ved at forstå at bare fordi man er ung mor betyder det jo ikke man skal blive ved med at få børn til man er 35!!!
  jeg skal for.eks ha en mave operation efter jeg har nået min normal vægt igen og det fortæller jeg glædeligt folk men deres kommentar er bare: jamen så må du jo ikke få flere børn!! ehh nej det er jeg udemærket goddt klar over… hvad er problemet siger du???
  jeg skal ikke ha flere børn, heller ikke hvis mig og min fyr går fra hinanden og jeg finder en anden fyr.. hvilket ikke sker… men lige i teorien…
  vil lige høre om i andre også har oplevet dette?? altså jer der ikke skal ha flere børn!!!!

  #5964014
  Anonym
  20372 Indlæg

  Hej

  Tror du ikke bare, at folk mener, at I jo kan skifte mening med årene? Mine meninger og holdninger har da ændret sig på de sidste 10 år fra jeg var 23.

  Tina

  #5964022
  stinepige
  328 Indlæg

  jeg mener slet ikke at andre kan tage stilling til den slags beslutninger.
  det er jo meget individuelt hvordan vi vælger at bygge vores liv op.
  hvis vi allesammen var ens, ville det være super-kedeligt!

  kristine

  #5964023
  lena2208
  628 Indlæg

  Jeg kunne egentlig godt forestille mig at nogle folk kan gå helt i selvsving over at man gerne vil ha 1 eller 2 barn/børn også ikke flere.. – Jeg oplever så lige det modsatte.. Vi har tre børn, og vil gerne ha én mere på et tidspunkt. Jeg har oplevet så mange gange efterhånden, at folk (også folk jeg ikke kender) spørger, eller det gør de ingengang, de siger “ja, nu skal i da heller ikke ha flere”, og når jeg så siger at vi da har planer om og få et barn mere, så laver de sådan nogle sjove ansigtsudtryk, hehe.. 😀

  Men jeg synes det er sådan lidt sjovt, at nogle folk skal ha så travlt med hvordan man vælger og leve sit liv. Man er “underlig” hvis man “kun” vil ha et barn (eller to) – men man er sku også lidt sær hvis man vil ha over tre børn.. 😀 😆

  #5964024
  lena2208
  628 Indlæg

  @stinepige wrote:

  jeg mener slet ikke at andre kan tage stilling til den slags beslutninger.
  det er jo meget individuelt hvordan vi vælger at bygge vores liv op.
  hvis vi allesammen var ens, ville det være super-kedeligt!

  kristine

  Hvor har du bare ret.. 😀

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.