Fora Hilsen Til Alle Har brug for at snakke.
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5345551
  Anonym
  20372 Indlæg

  snakke lidt med mig…

  Nogle vil kalde mig sippet eller mærkelig men må altsåud med dette så vær sød at kun skrive noget positivt da jeg ikke orker andet lige nu.

  Sagen er den at mit liv nok ikke har været helt heldigt, synes ofte jeg står alene tilbage.

  Min søster er desværre handicappet og skal dø inden for så forfærdelig mange år og nu tager min storebror anme også til irak eller sådan noget. og had med mig? – vil i begge bare forlade mig??

  Jeg står tilbage med min søn på 2 år en kæretse og en graviditet der ikke bliver til noget – vi ahr nu prøvet i 9 mdr. men desværre ikke noget resultet endnu.
  Jeg kan ikke overskue mere nu kan ikke gå og være positiv mere og hvis vi ikke kan få børn vil jeg bare gerne vide det nu men kæresten synes at det endnu er for tidigt at tage til lægen..

  Tankerne flyver efterhånden afsted å udstyr hverdag med 2 børn mm. men nu også – hvad vhvis vi ikke kan få børn – hvad er så mit næste træk ? vil jeg kunne leve kun med mit ene ??

  jeg synes bare alt går imod mig og har ingen at snakke med om mit liv. Ingen der gider tage mig seriøst når jeg siger jeg virkelig ikke kan klare mere modgang.

  Jeg overvejer meget seriøst at stete på pillerne igen. da dette tar for hårdt på mig en vil jeg fortryde dette ogå? – synes bare alt er imod mig !!

  ndskyld det blev så langt men måstte bare ud med det.

  /Becool

  #5963453
  Cecilie85
  1208 Indlæg

  Ååh hvor trist 🙁
  Men synes ikke du skal give op endnu, mht at få et barn, det skal nok komme 😀

  Ved ikke hvad jeg ellers skal skrive, men håber du får det bedre. Kender godt dét med at være nede, og det er bestemt ikke sjovt 🙁
  Er sikker på du nok skal komme ovenpå igen 😀

  Mange knus Cecilie

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.