Fora Baby og Barn Hjælp til "alternativ behandling"
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433184
  LykkeLi
  163 Indlæg

  Hej Tøser 🙂

  Har virkelig brug for nogle gode råd. Min søn har døjet med ørerne siden han var 4 måneder gammel, han havde mellemørsbetændelse ca 2 gange om måneden, og var næsten konstant på pencillin. Han fik så lagt dræn her i oktober måned, og de første par måneder virkede det rigtig godt og han mærkede ikke noget til ørene.

  .. Men her i Januar begynder det så igen:( Han har ondt i ørene, sover dårligt og har haft mellemørsbetændelse 4 gange på halvanden måned. Vi har været til vagtlæge flere gange fordi hans øre er begyndt at bløde, men hver gang får vi af vide at det er helt normalt. Vi har været til læge flere gange, og var senest derude idag fordi hans ører konstant flyder med tykt gult væske. Hans dræn sidder der stadig og fungere som de skal – men han har stadig mellemørsbetændelse. Han skal ikke have mere pencillin lige forløbig, så nu skal vi bare bruge øredråber. Jeg er ved at blive sindsyg, for det er så synd for ham at han skal døje så meget med de dumme ører:(

  Jeg har nu i længere tid overvejet om der ikke fandtes noget alternativ behandling eller noget naturmedicin der evt kunne hjælpe min lille mand? Vi gik til zoneterapi med ham da han var helt lille da han havde kolik og det hjalp bare rigtig godt, så har overvejet om det kunne hjælpe her?

  Så piger, kom med jeres gode råd og erfaringer 🙂

  Kram herfra

  (Og beklager det blev så langt 😀 )

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.