Fora Fødsel Novaelisa FB
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5449478
  novaelisa
  6 Indlæg

  nå nu tror jeg lige jeg har hænderne fri og overskudet længe nok til at få skrevet “lidt” om fødslen 🙂

  Fredag D. 17/2 kl 11.30 fik jeg lagt stikpillen. jeg havde 2 cm livmorhals og var HELT lukket! GRR skulle så ligge der på lækker 3 mands stue og kukke 1 time før jeg kunne tage hjem. jeg fik en ny tid til lørdag kl 9 og lidt kort info om HVIS der nu skulle ske noget, men det regnede hun nu langt fra med. :hammer:

  kl 12.30 kunne vi forlade sygehuset, men så straks som jeg satte mig i bilen startede veerne (ja hva vidste jeg, havde jo ikke prøvet det før) så vi tog lige en tur på mac D hvor lille jeg stor i køen og havde grov ondt af mig selv..
  Da vi kom hjem og havde spist (ca 14.30) stoppede hele balladen lige så pludselig som de var startet. O_o .. Jeg havde jo mentalt sat mig op på at vi lørdag skulle ha lagt den næste pille, så kloge jeg valgte en kop kaffe frem for en lur :pegefinger: (fortrudt MANGE gange siden!)

  Kl. 15.45 kom veerne ellers væltende tilbage på fuld kebab! de første par stykker 6 min så 5 og efter en time var der ca 2-3 min mellem dem >_<
  Jeg ringede til Fg som hjalp med at få trukket vejret rigtigt og hun mente ikke at mine veer var lange/kraftige nok men jeg måtte da godt komme ind.. jeg valgte dog at blive hjemme så længe som muligt..
  en time senere sys jeg dog godt jeg kunne bruge en ordentlig omgang smertestillende, så jeg ringede igen og fik hvist kun stønnet noget i retning af “jeg kommer ind NU”! manden kiggede lige ind til mig og jeg fik sagt ” vi skal afsted nu” så drejede han rundt og lod mig ligge der. Jeg var overbevist om at han styrtede rundt og gjorde alt klart, men da jeg har ligget 10 min der ville jeg li se hvor langt han var kommet… så lur mig om han ikke ligger kabale på sin com!! :bander: WoW jeg tror jeg var tæt på at blive ung enke!

  kl 18.45 kom vi til sygehuset og min (igen) skønne mand havde valgt den vej med flest bump og parkeringspladsen længest væk. På vejen ind kom mine veer bare oven i hinanden og pludselig gik vandet eller jeg sagde “skat jeg tror der er nogen der tisser i mine bukser” O_o
  DA vi kom ind, var jeg 6 cm åben og så gik det ellers stærkt! 20 min efter var jeg 8 cm åben og jeg kunne åbenbart glemme alt om at blive smertestillet og måtte tage til takke med den grumme lattergas maske. Lillemandens hjertelyd dykkede i veerne i pressefasen så pludselig var stuen fuld læger og sygeplejersker. De begyndte at snakke om vedrop og så fik jeg ellers travlt (ville jeg for alt i verden ikke ha) så jeg klarede det inden de nåede at stikke mig. dog gik veerne i stå da hans hoved og ene hånd var ude, og jeg pressede ham derfor ud uden veer. puh en omgang men,
  20.42 frefag den 17 Feb kom min lille prins. en skøn knægt på 3490 G og 53 cm.

  blev meget langt men rart at få det ned.
  [attachment=0:3vgtuhc3]Picture0082.jpg[/attachment:3vgtuhc3]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.