Fora Hobby og Kreativitet Scrap-udfordring uge 9!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433384
  Naddi
  1207 Indlæg

  Scrap-udfordring uge 9!

  Udfordringen hedder Vidste du? eller Did you know?
  Efter idé af Donna Downey, fundet i Simple Scrapbooks bladet marts/april 2006.

  [attachment=0:fq3wvln4]Did you know.jpg[/attachment:fq3wvln4]

  Det går i alt sin enkelthed ud på at tænke tilbage på små sjove episoder med jeres børn, hvis I scrapper siden til dem, ellers kan den evt laves som en side til BOM med små facts om jer selv.

  Et par eksempler:

  Vidste du?

  – At du i en alder af 2år kunne lokkes til at spise alt, så længe der var ketchup til.

  – At mor var 3 år gammel før håret fik den brune farve det har i dag og at mormor derfor kaldte hende Blonde-Bibi som kælenavn de første 3 år.

  Eller (Og undskyld mit engelske, skulle bare finde på noget der passede til den engelske titel!)

  Did you know?

  – That you in the age of seven still didn’ go into the bathroom alone at night, because of the scary story you’r uncle told you halloweens night when you where five!

  – That moms very first and most dearly friend was Mr. Jensen. A teddybear with just one eye and a broken nose. Originally it belonged to your grandmother when she was a kid, but mom adoptet him and loved him despite his handicaps!

  Find på 7-10 små ting du syntes dit barn skal vide om sig selv eller om dig. Det kan gøres i alle aldersgrupper, men det er klart at man har mere at vælge imellem når ungerne er lidt større, eller hvis man vælger at lave den om sig selv.
  -Men husk tilbage på ting som grimasser ved forskellige lejligheder, lavede de nogen specielle lyde som spæd, havde de en favorit sovestilling, et favorit sovedyr, har bedsteforældrene sagt noget sjovt om/til jer, skiftede håret farve efter fødslen, sov baby bedre på mors mave end i vuggen, ville far bygge vuggen selv men nåede aldrig færdig, var noget legetøj bedre end andet (farver/lyd/lys), havde søskende nogle specielle navne til den nye baby, var der nogle overvejelser f.eks om navne (eks: Vidste du? At mor ville kalde dig frederikke og at far ville kalde dig ophelia, men da du blev født lignede du i stedet en Christian og du derfor kom til at hedde Chris),

  Det der gør denne lidt fed er at man kan vælge alle de ting som man egentlig syntes er for ligegyldige til barnets bog, men som alligevel er en del af barnets historie. F.eks kaldte vi altid Sakarias grilkyllingen de første måneder af hans liv, hans første krise var da jeg vaskede hans pulleklud, hans spiser alt hvis der er ketchup på. Til Sebastian har jeg skrevet om dengang hans oldefar pakkede trappen ind i gummi fordi Sebastian faldt og fik en hudafskrabning på næsen, at han i år vil være opfinder og har opfrundet grunden til at mavepine kireres af chokolade, at vi da han begyndte at kravle kaldte ham Fido på grund af den lyd han lavede når det skulle gå stærkt, at hans yndlingsbeskæftigelse i børnehaven var at samle pinde, hvorfor folk stadig kalder ham bastian og at han engang smed min fjernbetjening i skraldespanden og vi aldrig har fået en ny.

  Naddi –

  Montana –

  Bonusadfordringen – Skitse
  – Leveret af Rikke.

  Skitsen må fortolkes som det ønskes, eneste krav er at man med rimelighed skal kunne se at skitsen har inspireret til siden. Farverne er vejledende, og kan ses bort fra!

  God fornøjelse alle sammen, Naddi og Chokoladeknappen glæder sig til at se hvad I får ud af de to udfordringer i denne uge!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.