Fora Familieliv Søskende på samme stue i børnehaven?!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5444157
  Missunshine
  839 Indlæg

  Christian skal i børnehave efter jul… Og i institutionen er der to stuer. Den ene stue går storebror Alexander på. Christian søger rigtig meget derned når han er i vuggestue og vil altid gerne med ind at aflevere storebror. Han farer hen til legetøjet og føler sig generelt helt hjemme på stuen.
  Nu er spørgsmålet bare om jeg skal ønske ham på den stue eller på den anden. Jeg frygter naturligvis at Christian vil søge sin storebror så meget at det bliver til gene for alexander. Frygter også at Christian vil søge de samme venner, selvom jeg ikke tror det, da drengene er meget forskellige. Dog ved jeg at Christian ser ufatteligt meget op til alexander og at Alexander vil beskytte sin lillebror på alle tidspunkter. Ulempen kunne også være at de ikke får lov at få det pusterum fra hinanden fordi de jo altid er sammen… Både hjemme, hos far og i så også i børnehaven.

  Ulempen ved den anden stue er så at christian ikke føler et tilhørsforhold endnu og måske vil have sværere ved at omstille sig til børnehavelivet… Og måske endda opleve skuffelse fordi han ikke skal gå sammen med storebror.
  Desuden kender jeg personalet bedst på alexanders stue og vil egentlig allerhelst have ham ved det personale. De ser, hører og leger med børnene på en helt anden måde end på den anden stue. På den anden stue er der dog startet en pædagog fra Christians vuggestue som jeg godt kan lide og som Christian selvfølgelig også kender. Og så bliver der ofte åbnet en dør stuerne imellem så de kan gå på den anden stue hvis de har lyst… Og de ses jo udenfor på legepladsen.
  Alexander skal i skole om 2 år.

  Hvad har i andre gjort i sådanne tilfælde?! Fordele og ulemper?! Hvad havde i valgt?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.