Fora Hilsen Til Alle Stamceller – Din holdning og erfaring?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5421949
  Portishead
  316 Indlæg

  Er her nogen herinde som har fået høstet stamceller fra deres nyfødte barn?

  Eller nogen som har overvejet det, men valgt det fra?

  Nogle som stadig overvejer?

  Hvilke firma har i brugt? Hvordan var servicen?

  Jeg overvejer om det er noget vi skal få gjort. Man kan behandle sygdomme som diabetes og en række andre sygdomme og hvem ved om 5 eller 10 eller 20 år når vores barn er voksen kan man helt sikkert afhjælpe en masse andre sygdomme.

  Jeg er selv syg og ved at det jeg fejler kan være arveligt. Det er ikke sikkert der kommer en kur mod præcis det jeg fejler. MEN vi kan ikke vide det. Der er desuden arvelighed for diabetes og forhøjet kolesterol i min familie, ikke at jeg selv er nær en risiko for det lige nu, men det kan måske ske for vores barn og stamceller vil i dette tilfælde kunne afhjælpe en del af sygdommen. Ikke helbrede, men forbedre livskvaliteten.

  Dog koster det jo mange penge. Selvfølgelig kan ens barns liv og helbred ikke gøres op i penge og hvis vi beslutter os for det så tror jeg nok at vi skal få skaffet de små 20000kr det koster for at få dem høstet og opbevaret i 18-20år.

  Hvad synes i ellers om ideen med stamceller? Synes i det er uetisk eller er det i orden at mennesket f.eks i dag er i stand til at frem dyrke et nyt hjerte og transplantere det til den person som stamcellerne er fra?
  Er det iorden at man via stamceller fremavler kvadratmeter at hud som kan transplanteres hvis man har brandskader?

  Kom med jeres holdning og tanker omkring emnet. Jeg synes det er yderst interesseret.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.