Fora Debat Tør ikke få børn
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5458213
  matnilsen
  178 Indlæg

  Hej piger

  Jeg har prøvet at formulere denne tråd i mange måneder og nu prøver jeg. :usikker:

  Nu vil jeg bringe et emne op efter at have været tilskuer herinde i over 7 år. Jeg har fulgt alle herinde, været vidne til den ene graviditet efter den anden, jeg har set jeres børn herinde vokse op. Vi taler om 7 hele år. Jeg har aldrig selv fået børn. Bare været herinde passivt og kigget lidt med.

  Sagen er den at jeg nærmer mig de 29 år, jeg har uddannelse og fast arbejde. Jeg har været sammen med min kæreste i snart 7 år, vi har dog ingen børn endnu.
  Jeg tror at jeg er helt klar til børn, både det med ansvar osv., pengene er også til det, men sagen er den, at jeg er rædselsslagen for at føde. Jeg er bange for at tage skridtet.
  Jeg ser alle omkring mig får børn, jeg synes efterhånden at de fleste af mine gamle klasse veninder har fået børn, og jeg kan ikke undgå at sammenligne mig selv med alle jævnaldrende piger. Jeg føler mig efterhånden håbløst bagud og tudsegammel fordi jeg ikke har fået børn endnu. Men jeg tør ikke tage skridtet!

  For at omtale det i et billedligt sprog, så ser jeg alle andre piger hoppe ud fra 10 meter vippen, den ene efter den anden, mens jeg står tøvende og ikke tør hoppe efter dem! Jeg har haft det sådan her i 5 år og det spøger ofte i mit sind.
  Hver gang jeg ser en ny på facebook der har fået børn, så tænker jeg wooow endnu en som turde tage springet, endnu en som får mig til at føle mig som en freak der er bagud. De turde, men jeg tør ikke…
  Jeg kigger på deres ansigtsustryk og prøver at spore rester af en forfærdelig fødsel i deres ansigt, men folk virker altid upåvirkede og glade, og jeg tænker for mig selv, at hvor slemt kan det egentlig være…

  Jeg ved ikke hvad der skal til så jeg er mindre bange. Jeg tror måske jeg er bange for smerte og det ukendte. Folks skrækhistorier osv. har skræmt livet af mig, tror jeg. Jeg føler mig lidt lammet, og er bange for at jeg aldrig får taget mig mod til børn. Jeg frygter mere og mere, at jeg aldrig tør tage springet, men dør uden at have fået børn. Det hjemsøger mig ofte.

  Måske der skal solstråle historier til fra piger, som fortæller mig at det ikke er slemt at føde. Jeg ved det ikke, men jeg må bare ud med det. Måske andre har det på samme måde, måske ikke.

  Hvis jeg kunne hente en baby på posthuset i morgen, så havde jeg gjort det, men det der med tætte kontroller, lægebesøg og en smertefuld fødsel, jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til det! :usikker:

  Undskyld denne tråd, men i dag lykkedes det mig at formulere det så det giver mening (håber jeg).

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.