Fora Baby og Barn Update! – Rød numse
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5426046
  NinaH
  70 Indlæg

  Hej piger. Håber I har nogle gode råd til, hvordan vi kan komme af med en rød numse.

  Lillefisen har i nogle dage haft en rødme på især den ene “balle” tæt ved endetarmsåbningen. Vi har gnedet et tyndt lag zinksalve på ved næsten hvert bleskift siden vi opdagede det. Men da jeg smurte salve på i nat opdagede jeg, at huden nu er forværret. Midt i det røde område er en lille smule af huden nu blevet lidt ru/skorpet, ligesom et sår. 🙁

  Ada har grædt rigtig voldsomt ved hvert bleskift de sidste to døgns tid og jeg tror desværre vi har forværret situationen ved at skynde os hver gang, fordi vi netop ville undgå at hun græd så meget.

  Et sted på nettet fraråder de brug af skumvaskeklude, da de er ru mod sart hud. Så vi bruger altså rigtige vaskeklude nu og hun græder i det mindste ikke. Jeg ved dog stadig ikke, hvordan man kommer sådan et begyndende sår til livs.

  Er der andre der har prøvet det samme, og hvad gjorde I ved det?  Update:

  Det røde område er nærmest væk, dog er der stadig hul på huden og det vil nok tage lidt tid, før det er helt okay igen. 🙁 Jeg er rigtig ked af, at lille Ada skal have sådan nogle ubehagelige bleskift, så jeg ville ønske, det gik lidt hurtigere med at hele.

  Jeg har brugt både kogtvandsklude og zinksalve. Hendes hud virker meget “opløst” ligesom når man har været i bad for længe. Så jeg ved ikke hvad jeg skal mene om den behandling. Og synes i øvrigt det er meget svært at lade hende “få luft”. For så er der bare tis og bæ over det hele.

  Jeg har i dag købt en creme på apoteket. Håber den kan hjælpe og speede det lidt op.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.