Fora Fødsel Valg at føde sted?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5421300
  Portishead
  316 Indlæg

  Føde hvor? Har brug for jeres hjælp

  Jeg talte med sygeplejersken hos min læge og hun fortalte at så snart jeg havde været til graviditetsundersøgelse ville der blive sendt papire osv til roskilde. Jeg muligvis scannes nogle ekstra gange da jeg får medicin.

  MEN. Jeg er slet ikke sikker på jeg vil tilknyttes Roskilde og føde der. Ikke at jeg tror deres føde afdeling er skod.

  Følgende behøves ikke læses, men det er kort fortalt min oplevelse og grund til jeg tøver med Roskilde

  Jeg har bare et par dårlige oplevelser med Roskilde. Jeg blev opereret for endometriose men de synes det var bedst at fylde mig med hormoner i stedet for at sende mig til eksperterne som sundhedstyrrelsen foreskriver det skal. Dertil var en af læger på deres fertilitetsklinik meget ubehagelig overfor mig efter min operation da vi havde graviditets ønske allerede dengang. Hun slog ned på min alder (var 20 dengang) og da jeg på det tidspunkt var sygemeldt og havde fået stillet en diagnose som hun ikke mente fandtes var hun virkelig strid og nedgjorde mig over at jeg ville være unge mor. Dertil oplevede jeg ved en akut indlæggelse, (før min operation) pga smerter i underliv og blod i urinen at en sygeplejerske mente jeg bildte mig selv ind jeg havde smerter i underlivet og at jeg måtte være psykisk syg og smerter var helt sikkert psykosomatiske for så ondt kunne man ikke have og slet ikke i så mange år (har haft problemer med underlivet siden jeg var 11 år gammel, og fik 6 mdr senere konstateret svær endometriose) Og når jeg ikke havde blærebetændelse så var det jo noget pjat, også selv om jeg havde blod i urinen. Jeg har derfor ingen tiltro til personalet, jeg føler ikke hverken der operations læger eller fertilitetslæger, gynækologer eller dem på skadestuen var særlig professionelle. Ja jeg har været vidt omkring. 🙁

  Men jeg ved jo ikke hvordan fødeafdelingen er, jeg kan i princippet rende ind i de samme læger og sygepersonale, som desuden glemte mig og ikke smertedækkede mig. Det er godt nok 3 år siden nu. Ved fødslen vil det være 4 år siden. Men alligevel jeg er ikke tryg.

  Jeg bor på Stevns. Hvilket vil sige at det er ret så ligegyldigt om vi kører til Hvidovre eller Roskilde. Næsved er der også, men jeg har intet forhold til stedet og har kun været der engang hos en meget mystisk læge som skulle undersøge mit håndled. Han mente også at den sygdom jeg er diagnosticeret med ikke fandtes. Bla bla… Sådan noget vrøvl fra uvidende læger gider jeg ikke høre på. De kan bare få fingeren ud og følge med i den nyeste forskning! Men jeg vil ikke ses ned på en som en kvinde der er rablende sindsyg!

  Jeg har været i fertilitetsbehandling på hvidovre og har været enormt glad for deres personale og følt mig i trygge hænder. Men der er langt. Det tager 1 time eller mere at køre derind. Dog har jeg mine forældre i Greve som jo er glimerende back- up hvis en fødslen trækekr ud og jeg bliver sendt hjem. Dem vill jeg sagtens kunne være hos, hvis vi ikke ville kører hele vejen hjem.

  Jeg svinger mellem Hvidovre eller Roskilde. Men Nætsved er også en mulighed. Eller har i et endnu bedre bud? Der er ingen føde klinik i køge længere.

  Jeg ønsker at komme på samme hospital fra starten, derfor vil jeg allerede nu godt finde ud af hvor jeg måske gerne vil føde. Selv om der er meget lang tid til endnu også alligevel ikke.

  Hvor har i født? Hvor vil i føde og hvad er jeres oplevelse af de forskellige fødeafdelinger?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.