Fora Hilsen Til Alle _chelle_ er tilbage :)
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5426950
  _chelle_
  428 Indlæg

  Hej Piger 🙂

  Så er jeg tilbage igen efter en laang pause 🙂
  Ja her går det sådan lidt op og ned. Vi har haft en rigtig skøn sommer. med masser af oplevelser. 2 brylluper og en ferie til Mallorca men hele min svigerfars familie 🙂
  Oliver vokser og vokser , han er en stor dreng nu han er 16 måneder, går og løber og er begyndt at tale. Han kan faktisk en del ord, det er vild dejligt.
  Er simpelthen så stolt af den lille skid og min kærelighed til ham vokser og vokser, men jeg skulle være et svin hvis jeg sagde det hele var let 🙂 hehe for det er det bestemt ikke, han er virkelig blevet strid og han har simpelthen bare så stort en temperament . Tit er det svært at forstå hvorfor han regere som han gør og jeg kan ofte godt tænke hvad er det dog jeg gør forkert. 🙁 men tror det er ganske naturligt.

  Caspers og mit forhold er en rutebane for tiden, jeg kan simpelthen ikke finde hoved eller hale i det. Elsker ham og vil virkelig gerne have det til at fungere, men nej hvor kan det være en kamp til tider.

  Men piger, nu er jeg tilbage og mangler virkelig virkelig nogle veninder jeg kan godt sammen med når måsk også har en fyr der kunne bruge en kammerat. Tror casper kunne bruge en god kammerat der også har barn 🙂

  Hilsen Chelle

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.