Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #5401926
    1012lmp
    6744 Indlæg

    Sorry hvis den ikke lige ligger rigtigt…*S*

    Men piger fortæl mig hvordan laver i en rigtig lækker æggekage???

    Giv mig jeres bedste opskrift og hvad får i til…??

    Det er såååå længe siden jeg har fået æggekage så nu skal det være men de sidste blev ikke så vellykket desværre
    og er der nogle af jer som har prøvet at lave den i ovnen?

    #7154788
    SuperMomma
    226 Indlæg

    Ved ikke lige om æggekage og omelet er det samme..
    Men jeg plejer at bruge :
    ca. 6 Æg
    2-3 spsk Mel
    2 dl Mælk
    Purløg
    Bacon tern
    Kartofler fra dagen i forvejen
    et par tomater
    og basilikum 🙂

    Blander mælk og æg, kommer mælk i…
    Putter det på en middelvarm pande
    Lader den stå i et par min, så den får farve i siderne
    Fylder resten af tingene på (borste fra purløg), og lader den stå og blive gennem”bagt”..

    Når den er færdig klipper jeg purløg udover…
    MUMS!

    #7154789
    1012lmp
    6744 Indlæg

    Tomater??? Hele tomater eller hvordan?
    Men jo jeg tror æggekager og omeletter er det samme..

    #7154790
    SuperMomma
    226 Indlæg

    Nej ikke hele 🙂 I små både, terner eller hva man skal kalde det 🙂 Passende størrelse…

    #7154791
    FrkP
    3863 Indlæg

    kikker lige med….

    en æggekage, blir den ikke lavet i ovnen, og en omelet er på panden? 🙂

    #7154792
    LilleLuna
    6701 Indlæg

    Jeg pisker æggene rigtig godt, såbliver æggekagen mere luftig – og så kommer jeg revet ost, chorizopølse og kartoffelstykker i : )

    Men derudover kan man jo komme alt muligt andet lækkert i – tomat, skinke, bacon, basilikum, soltørrede tomater osv.

    #7154793
    Anonymous
    385723 Indlæg

    Øhm ja nu laver jeg den altid ud fra hovedt af hehe…. Men det jeg kommer i er æg, plejer at bruge str M 4 stk, til 3 personer og en kvart l mælk ca, lidt salt, peber og paprika…..

    Jeg tager et ildfast fad, putter champigon, kartoffel skiver, tørrede tranebær, friskpurløg og så æggemassen oven i til sidst… I ovnen en halv time – 3 kvarter

    Steger bacon til i skiver som tilbehør 🙂

    #7154794
    1012lmp
    6744 Indlæg

    Koger i kartoflerne først eller?
    Har aldrig prøvet med kartofler før nemlig..! Skal de koges først eller bliver de nok i ovnen?

    #7154795
    Anonymous
    385723 Indlæg

    Jeg skær dem ud i stykker på str med en 5 krone ca, putter rå i og de bliver nok

    #7154796
    Chriss
    23320 Indlæg

    Kog dem lidt, med ikke færdig, altså kartoflerne 😀

    #7154797
    1012lmp
    6744 Indlæg

    Okay tak..*S* Det må jeg prøve…glæder mig helt nu…hehe…

    #7154798
    Sirlig
    13326 Indlæg

    Jeg laver den i en lille bradepande med en kant på ca. 5 cm 🙂

    Laver det altid på slum, men bruger æg, mælk, purløg, kartoffel, cocktailpølser (eller noget andet pølse vi lige har), salt og peber.

    Øverst oppe på den rå æggemasse, dækker jeg toppen med baconskiver, så de når at blive sprøde på oversiden.. 🙂 Vi elsker æggekage herhjemme 😀

    #7154799
    jules89
    1952 Indlæg

    Her hjemme er der også på slum 🙂

    Men vi bruger æg, mælk, salt, peber, peberfrugter, skinke strimler, cocktailpølser og kartofler.

    efter den er færdig streger vi bacon og hakker purløg 😀

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.