Fora Hilsen Til Alle Annamonas allersidste hilsen
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 25 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5439505
  Annamona
  5090 Indlæg

  Hej med jer

  Jeg lovede for et års tid siden, at jeg nok skulle vise mit skønne åsyn herinde et år senere og fortælle hvordan det gik – og det gør jeg så nu. Det bliver sidste gang I kommer til at høre fra mig, men man skal jo holde et løfte 🙂

  Egentlig ved jeg ikke hvor mange, der husker mig, og da jeg lige tog et hurtigt kig, tænkte jeg, at her da GODT NOK er blevet stille. Men ikke desto mindre kan jeg lige give et par highlights fra det forgangne år.

  Sidst I hørte fra mig, var jeg lige gået fra min kæreste gennem laaaaang tid – og jeg havde det topgodt (også selv om han var sød og alting – jeg gad ham bare ikke mere og ville prøve noget andet). 2013 var generelt mit år; én lang fest, rejser til Europa, USA, Sydamerika og Asien, masser af fantastiske oplevelser, spændende arbejde og nye dejlige venskaber. Hvor føler jeg mig rig og taknemmelig over hvor generøst livet kan være 😀

  Hvad angår mænd i mit liv, var 2013 også et pragtfuldt år. Jeg var meget bevidst om at jeg ikke ville have en kæreste, men hellere leve det søde singleliv. Derfor etablerede jeg ret hurtig en lille eksklusiv klub af lækre, sjove, søde og kloge elskere, som jeg kunne abonnere på alt efter lyst. Virkelig et godt arrangement, hvis man kan lade være med at blande kærlighed og lyst sammen, men formår at være venner med sine mænd og desuden sætte dem fri til at gøre hvad end de har lyst til. Det var ikke et problem for mig – så de røg kun ud, hvis jeg blev træt af dem eller de blev forelsket og ville mere med mig, for det var jeg ikke indstillet på.

  Det meste af efteråret boede jeg i en kuffert, mens jeg rejste rundt i Asien og arbejdede for bl.a. FN. Det var et afsindigt kompliceret projekt til 100 millioner kroner, som jeg skulle være med til at stykke sammen og vi arbejdede minimum 12 timer i døgnet. Taskforcen bestod af en lille kerne på seks personer, hvoraf jeg var eneste kvinde – og desuden den yngste. Men der var ikke andet at gøre end at komme op på stiletterne og ud over stepperne – så det gjorde jeg.

  Og midt i den tropiske verden blev jeg fældet af verdens mest fantastiske mand, som ikke troede på at jeg var helt så tough og rå, som jeg gav udtryk for. Han har efterfølgende sagt, at han blev forelsket i mig en sommernat, da vi kørte i en rickshaw og jeg grinede højlydt af et eller andet ustyrligt morsomt, han havde sagt. De næste par uger prøvede han ihærdigt at gøre mig interesseret, men jeg var iskold for hans tilnærmelse – indtil vi ramte Bangkok. Pludselig kunne vi lægge arbejdet fra os, få skuldrene ned og jeg blev nødt til at indrømme over for mig selv, at denne her mand var mere end bare sød og lækker – faktisk ret vidunderlig. Vi havde nogle fantastiske nætter, inden turen gik hjem til Europa. Og så skulle vi finde ud af om det bare var en mindre hjerneblødning eller om der var mere at komme efter. Ikke mindst fordi han faktisk var… gift. Og jeg synes godt nok at det er noget rod at have gang i en gift mand, så jeg var mest til at lukke det ned og vende tilbage til mine andre mænd, der var så dejligt ukomplicerede.

  Men man bestemmer som bekendt ikke selv over sit hjerte, så vi kunne ikke holde os fra hinanden, men var alt for gensidigt fascineret. Han er noget af det lækreste, klogeste, interessante og klogeste jeg har mødt. Og en gud i sengen – så what’s not to like?? 😛 For at gøre en lang historie kort, er han ikke sammen med sin kone længere, men er min kæreste nu. Vi regner med at flytte sammen, når der kommer lidt mere ro på skilsmissen. Og for at det ikke skal være løgn, taler vi allerede nu om at gifte os næste forår – ikke med et traditionelt bryllup, men med en kæmpe fest med cocktails, band og stort dansegulv, der lever til næste morgen. Det er meget mere vores stil :super: Jeg har aldrig haft lyst til at gifte mig før, men jeg kunne gøre det i morgen med ham. Han er også helt kulret med mig og nærmest bekymret for om jeg mon kan få storhedsvanvid, når han hele tiden er nødt til at sige, at han elsker mig, vil bære mig på hænder og fødder gennem livet, ikke kan leve uden mig etc. :love: Desuden er han lige som mig ret chokeret over, at man kan møde et andet menneske og på blot få måneder finde ud af, at man ikke kan fortsætte sit hidtige liv, fordi man har fundet den halvdel, man har gået og ledt efter i hele sit liv.

  Vedr job går det også strygende. Starter på mit drømmejob på mandag og har netop forhandlet min løn yderligere op, så jeg kan retfærdiggøre de fantastiske Prada-stiletter, jeg har investeret i :griner: Jeg kommer til at have base i Danmark, men også løse internationale opgaver, hvilket jeg gerne vil :klap:

  Konklusion: Det går så fantastisk godt, at det næsten er utroligt. Jeg har mødt mit livs kærlighed ude i troperne, har styr på drømmejobbet, min vennekreds bliver ved med at vokse og min familie er lige så fantastisk, sjov og dejlig at være sammen med som altid. Jeg er med andre ord så lykkelig, at jeg kunne græde af glæde :rødmer:

  Det var det sidste, I kommer til at høre fra mig. Jeg ved, at jeg har splittet vandene herinde med jævne mellemrum og i perioder har jeg vist været den mest kontroversielle bruger, UM havde. Bemærk at jeg skriver i datid; jeg er med andre ord fortid herinde nu – der er jo et helt liv, der skal leves i den virkelige verden. Jeg plejede at skrive, at jeg er en eksotisk fugl i UMs hønsegård og nu tror jeg, at denne her fugl letter og søger andre og lunere himmelstrøg for good.

  Pas på jer selv og jeres unger. Det var (for det meste) en fornøjelse at kende jer, men det er efterhånden lang tid siden, jeg sidst havde føling med siden her.

  So long :blomst:

  #8170966
  Anonymous
  385723 Indlæg

  Hvor er det da verdens mest fantastiske beretning.
  Jeg sidder med det største smil på læben og din lykke og glæde stråler ud af skærmen.
  Det er ærgeligt du forlader siden, men du har hermed leveret verdens smukkeste farvel hilsen 😉
  Må solen fortsat skinne på din vej og kærligheden fortsat blomstre

  #8170965
  sehita
  2759 Indlæg

  Sikke en dejlig update, men er ked af at du forlader siden, du er en af de få brugere jeg har fulgt, er vild med din skrivestil…

  Ønsker dig held og lykke med fremtiden, og håber kærlighed og karriere fortsat vil gå op i en højere enhed for dig 🙂

  #8170963
  dolittle
  14676 Indlæg

  Sikke en dejlig opdate – lyder til 2013 har været dit år 🙂

  Rigtig god fornøjelse out there in real life 🙂

  #8170964
  Zuny
  4799 Indlæg

  Meget Samantha fra satc artigt 😛 fedt du fandt kærligheden midt i sexstafetten, men pas nu på han ikke er en Richard :blink:

  Held og lykke fremover :blomst:

  #8170962
  matnilsen
  2093 Indlæg

  Ikke overraskende lyder dit liv fortsat som om det kunne være taget ud af en urealistisk amerikansk film. Du må have god vind fremover med din kommende mand. Håber ikke han laver samme stunt med dig og boller udenom, når han igen bliver en gift mand. Held og lykke. :blomst:

  #8170959
  Dorthe8
  1 Indlæg

  Ha ha fantasien fejler da bestemt ikke noget ;-)))

  #8170960
  Manzana
  6001 Indlæg

  :rofl:

  #8170961
  xNille
  9150 Indlæg

  Wow, det lyder næsten for godt til at være sandt 😉

  #8170958
  Polarpigen
  3493 Indlæg

  Årh søde piger .. Lad nu være med det der en gang til!
  Det er altså ikke fordi AnnaMona er den eneste i DK som lever sådan et liv. Bare fordi at hun skiller sig ud fra mængden herinde så er det ikke ens betydende med at det ikke er sandt. Man har vel lov til at nyde resultatet af det man knoklet for – eller hvad?
  Jeg kan i hvert fald skrive under på at der ikke er noget af det der der ikke er sandt. Så pak nu det der fis sammen.

  Til dig Annamona – ærgerligt at der altid er nogen der skal reagere sådan når det omhandler dig. Jeg er glad for at du har fundet din plads og at du er glad og lykkelig. Det fortjener du.
  Og til sidst så håber jeg at vi snart kan ses igen.

  #8170957
  xNille
  9150 Indlæg

  Gud, jeg synes virkelig bare det lød så urealistisk at det slet ikke var til at tro på, og var skrevet på en meget selvophøjende måde, som fik mig til at blive ret så skeptisk. Men altså, jeg ved jo du er Reel, Hulda, så jeg tager gerne min skepsis til genovervejelse.

  #8170956
  Polarpigen
  3493 Indlæg

  Hehe ja og jeg har endda set hende i virkeligheden så det er reelt nok. Det er måske bare ikke herinde man hører så meget om en livsstil som hendes, så man bliver nok en anelse skeptisk. Det var jeg nu også før jeg mødte hende.

  #8170955
  Zuny
  4799 Indlæg

  @Polarpigen wrote:

  Hehe ja og jeg har endda set hende i virkeligheden så det er reelt nok. Det er måske bare ikke herinde man hører så meget om en livsstil som hendes, så man bliver nok en anelse skeptisk. Det var jeg nu også før jeg mødte hende.

  Bare fordi man ved at folk findes, så betyder det ikke at de taler sandt, det er set mange gange.. Også herinde et par gange. Ikke at jeg siger ts lyver, men folk er sgu ret frække når det kommer til det.

  #8170954
  christine92
  1306 Indlæg

  Det lyder da ellers dejligt 🙂 held og lykke fremover

  #8170953
  Cilie90
  1283 Indlæg

  @Zuny wrote:

  @Polarpigen wrote:

  Hehe ja og jeg har endda set hende i virkeligheden så det er reelt nok. Det er måske bare ikke herinde man hører så meget om en livsstil som hendes, så man bliver nok en anelse skeptisk. Det var jeg nu også før jeg mødte hende.

  Bare fordi man ved at folk findes, så betyder det ikke at de taler sandt, det er set mange gange.. Også herinde et par gange. Ikke at jeg siger ts lyver, men folk er sgu ret frække når det kommer til det.

  Her må jeg erklære mig enig. Der findes nogle folk, som kan slippe afsted med at fortælle de mest overdrevne historier. Jeg have engang en ven, som arbejdede i militæret og havde været i Afghanistan. Hele byen vidste det og hørte om alverdens historier. Flere år efter kom det så frem, at det hele var løgn.

  Muligvis er denne historie sand, så det er bare for at sige, at det ikke er en garanti bare fordi man har mødt vedkommende 🙂

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 25 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.