Fora Familieliv ARGHH Eksploderer snart!!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433111
  KatrineL88
  64 Indlæg

  ARGHHHH
  Meget Langt 🙂

  Min datters far og jeg gik fra hinanden da jeg var 11 uger henne.
  Hun er lavet på p-piller, men vi blev enige om at beholde hende.
  Da jeg var 11 uger henne, ville han ikke alligevel.
  Han ville hverken have noget med mig eller barnet at gøre.
  Sende ham flere venlige mails, men kunne ikke få fat i han i 6 mdr.
  Han skriver til mig da min datter er 3 uger gammel, at han gerne vil se hende. Han for lov til at se hende, og siger han gerne vil se hende så meget som mulig. Gangen efter har han besluttet sig for en samværs ordning som hedder 1 gang pr. måned. vi bliver så uenige og han sender mig denne mail:

  “”Hej Katrine

  Tak for info fra lægen, det er dejligt at høre at hun har det godt.

  Som aftalt er her en liste over en masse samværsmuligheder – den er naturligvis ikke udtømmende.
  Jeg har skrevet det i 3. person, så det er så objektivt som muligt, og så vi undgår “mig”, “dig” osv.
  Udgangspunktet er Carolines synsvinkel og at hun selv kan bestemme samvær når hun bliver gammel nok til det.

  Caroline bor hos Katrine og ser aldrig Glenn

  Caroline ved ikke hvem Glenn er, og vil være negativt påvirket af det, da alle har brug for at vide hvem deres forældre er.

  Caroline bor hos Katrine og ser Glenn 1-2 gange om året

  Caroline ved hvem Glenn er, men kender ham ikke, da han ikke er en del af hendes hverdag. Som lille kan hun ikke genkende ham fra gang til gang, men når hun bliver ældre vil hun kunne genkende ham og have et (overfladisk) forhold til ham. Caroline vil ikke opleve at Katrine og Glenn er uenige i forhold til opdragelse.

  Caroline bor hos Katrine og ser Glenn 1 hel dag pr. måned

  Caroline ved hvem Glenn er, og når hun bliver lidt ældre vil hun også kunne genkende ham og have et forhold til ham (dog ikke et helt tæt forhold). Hun vil sjældent opleve at Katrine og Glenn er uenige i forhold til opdragelse, da det er Katrine der bestemmer i hverdagen. Muligvis vil Caroline se frem til at se Glenn, sætte mere pris på tiden og ikke tænke på om Glenn og Katrine er uenige.

  Caroline bor hos Katrine og ser Glenn hver 2. weekend eller mere

  Caroline vil kende Glenn og have et tæt forhold til ham. Hun vil sandsynligvis også opleve, at Glenn og Katrine er uenige i forhold til opdragelse (spisetider, tv-tider, sengetider, opførsel generelt, slik i hverdagene, fritidsinteresser, lektielæsning, hvornår skal man være hjemme om aftenen, huller i ørene, alkohol, venner, kærester osv. osv.). Dette kan komme til at betyde, at Caroline bliver forvirret omkring hvilke regler hun skal rette sig efter. Uenighederne vil også gå ud over Caroline, da hun kan risikere at bliver “kastebold” mellem Glenn og Katrine. Desuden vil uenighederne påvirker Glenn og Katrine (gøre dem kede af det og frustrerede), hvilket vil gå ud over Caroline.
  (Denne mulighed betyder desuden at Glenn skal have samvær med Caroline ofte i hendes første leveår)

  Caroline bor ½ af tiden hos Katrine og ½ af tiden hos Glenn

  Caroline vil få et tæt forhold til begge sine forældre, men ikke have en fast base/bopæl, hvor hun kan føle sig tryg og opleve stabilitet. Der er risiko for store uenigheder mellem Katrine og Glenn, da de skal være enige om alt i Carolines opvækst.
  (Denne mulighed betyder desuden at Glenn skal have samvær med Caroline ofte i hendes første leveår)

  Alle samværsløsningerne kan desuden være med omvendt fortegn, forstået på den måde, at Caroline bor hos Glenn og har samvær med Katrine. Dette vil dog ikke ændre på Carolines synspunkt.

  Tænker at du kan komme med tilføjelser til samværsmulighederne eller måske andre former for samvær. På den måde kan vi få et godt overblik over mulighederne, så vi kan tage den beslutning, der vil være bedst for Caroline på lang sigt.

  Hilsen

  Glenn

  “”

  Efter at jeg stadig mener han skal se hende oftere, melder han tilbage at han går igennem statsforvaltningen.

  Han påstår også det sikkert ikke er hans barn, jeg betaler 1500 kr for en faderskabstest på privat klinik da jeg ikke gider høre på det fis.

  Den var selvfølgelig positiv, men han ville ikke skriver under på han er far.
  Så vi skal igennem hele den offentlige faderskabstest, og fordi han der trukket det ud og ikke svaret. Fik vi svar på den da Caroline var 11 mdr. og får derefter børnepenge igennem kommunen.

  Så ringer han en uge efter hende 1 års fødselsdag og vil gerne se hende, jeg siger fint, så må vi se hvad vi kan finde ud.

  Caroline og jeg tager ind til ham.
  Han er flyttet sammen med at kammerat og lever “teenage” livet med bartenderjob, køkkenet fuld af gamle pizzabakker, og et lag støv på gulvet så vøre strømper var HELT sorte da vi tog derfra.

  Derudover måtte Caroline INGENTING, hun fik skæld ud fordi sutteflaske dryppede på bordet, og han tog den fra hende. og så måtte hun IKKE rører ved noget.
  Sød som jeg er, aftalte at han kunne se hende 3 gange om ugen, hos mig.

  Vi aftalte han skulle skrive hver søndag, hvilke dage han ville komme i løber af ugen.

  Søndag har jeg stadig ikke hørt fra ham om denne uge, så ringer han idag,
  “jeg kan kun se Caroline 2 gange i denne uge, da jeg skal i baren og arbejde, da der er noget som har sat mig i en økonomisk hård situation. Så jeg kommer imorgen kl 14 og søndag kl. 17. det er de eneste tidspunkter jeg kan”

  For det første arbejder jeg onsdag kl. 14 og får det andet sover hun også der, og er i dagpleje.

  Og søndag kl. 17? – Synes det er et mærkeligt tidspunkt.

  Men nu har jeg bedt ham om at søge igennem sf, er bare bange for at han får lov til at få hende selv for hurtig, da han er god til at tale for sig.

  Nu er der nok nogen som tænker, “drenge” er sikker ikke så gammel så han ved ikke osv.
  Han er 27, uddannet ingeniør, bor i stor ejerlejlighed i århus, og har en mor som er pædagog!

  Skulle bare lige ud med det!!!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.