Fora Baby og Barn Frygter hypermobilitet!
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5434473
  LaKRISen
  1895 Indlæg

  Sagen er den, at vi har min mor på besøg i disse dage. Og hun bed ret hurtigt mækre i, at Aura er lige lovlig mobil i sine led.

  Når hun sidder, er det med et ben ud til hver side; hun kan sågar gå helt i split smtidig med, at hun kan ligge hele overkroppen langs gulvet. Lidt ligesom en balletdanser, hvis I forstår hvad jeg mener?

  Min mor har været dagplejemor gennem en del år, så har derfor haft med mange børn at gøre. Men hun har aldrig set noget lignende hos et barn på næsten et år.

  På mange andre områder kunne det også give meget logik med hypermobilitet. Hun er MEGET langsom grovmotorisk. Hun kravler ikke – har først lige lært at krybe. Når jeg forsøger få hende til at stå trækker hun benene op under sig, selvom jeg godt ved hun kan stå selv med støtte – for det har hun gjort nogle få gange. Hun har også først ligge lært at trække sig selv op fra liggende til siddende ved hjælp af mine hænder.

  Hendes muskler virker i det hele taget meget svage.

  Og hun er jo altså knap 11 måneder – en alder hvor der normalt er fuld fart over feltet og børn som det mindste går rundt langs møbler mv.

  Jeg har selvfølgelig tænkt mig, at kontakte læge & SP på mandag, men er allerede syg af bekymring :græder:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.