Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5310986
  Anonymous
  68619 Indlæg

  ja nu ser jeg lige at der bliver skrevet meget om fædre i øjeblikket, og om man skal fortæle eller ikke og hvordan og hvad så.

  så var det jeg tænkte at mig og min eks venter nu barn sammen, det har været planlagt at vi ville have barn og da jeg så blev gravid smuttede han ( var sammen i 3 år ) så har han under graviditeten sagt at han ville være der og så ville han ikke, så ville han med til fødslen og så ville han ikke og sådan har hanæmdret sig hele tiden.
  til sidst truede han med politiet hvis jeg nogensiden kontaktede ham igen og at vi bare skulle hold os laaaaangt væk fra ham.

  fint fint hvis det er det han vil jamen så er det da sådan han får det, som sagt så er man far af gavn og IKKE navn.
  så jeg finder nok en kæreste der vil holde af min lille pige.

  nåå men til sagen… han skrev så en sms i dag ” hej, undskyld jeg forstyrre men har du født” har jeg så pligt eller noget til at svare ham..? jeg har ikke svaret ham for et eller andet sted føler jeg det er total overfladisk bare og sende en sms for at høre om hans datter er kommet til verden, og han har jo sagt at vi skal holde os væk….
  men igen så føler jeg jo også at han har krav på at vide det når jeg føder..??

  ved ik’ helt hvad syntes i ??

  Linda 13 dage til termin 😀

  Jeg havde ikke skrevet til ham!
  Jeg havde ignoreret ham… Måske sagt at han jo bad os holde sig væk… Så det gør vi… og så må han jo selv om han vil sige undskyld eller hvad han vil…

  Måske hårdt, men ingen fyr skulle behandle mig sådan, så får de IGEN!

  Jeg syns ikke du skal svare ham… Ignorer ham, og når så du har født, så skriv, “din datter er født” FÆRDIG! Og så må han tage stilling til hvad han vil! 😉

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Forummet 'Ungmors Tidligere XForum' er lukket for nye emner og svar.