Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5432945
  smiltilverden
  1 Indlæg

  Hej allesammen! Nu har jeg i et stykke tid fulgt med her i jeres forum fra sidelinjen – hvor er det dejligt at se så mange søde hjælpsomme og ikke mindst omsorgsfulde brugere der er herinde! thumbs up for det! 🙂
  Men nu står jeg simpelthen i en situation, som jeg virkelig har brug for at komme af med til folk der “måske” ved en del mere om det end mine veninder så håber rigtig meget på at der er mindst bare én af jer derude der vil give sig til at læse hele denne her lange smøre!

  Sagen er den at jeg har haft noget kørende med denne her søde dreng på 19 – jeg er selv 17. Vi har haft noget i lidt over to måneder, men det stoppede så her for 3 siden, faktisk dagen efter at vi havde haft sex – desværre ubeskyttet (hvilket jeg godt selv ved er dumt og uansvarligt, så det behøver jeg ingen kommentarer på)
  Jeg tænker ikke rigtig over det overhovedet før end at jeg en uge senere oplever at jeg simpelthen føler jeg skal tisse HELE tiden – og når jeg så går der ud så er det ikke andet end bare et par dråber, først slår jeg det hele hen på blærebetændelse, men det matchede ikke helt, dog vidste jeg også godt at man kunne tisse meget under en graviditet, men det troede jeg først var når man var længere henne og det sådan begyndte at trykke på blæren! Jeg slog det op og så så at det faktisk godt kan være et tegn allerede så tidligt, det fortsatte så i et par dage – så stoppede jeg med at tænke på det, indtil jeg begyndte at få det rigtigt “underligt” i min mave, nærmest som mens smerter, det gjorde faktisk rigtig ondt nogen gange, jeg fik også kvalme, fik svært ved at sove om natten fordi jeg havde så meget murren i underlivet og var simpelthen så kvæstet – jeg går i gymnasiet, og kan ikke tåle så meget fravær – så var simpelthen tvunget til at gå i skole hele den uge hvor jeg havde det skidt! Alle mine venner og veninder kunne se at jeg havde det skidt og var helt smadret, men jeg sagde at jeg nok bare var blevet ramt af en influenza (men til min bedste veninde fortalte jeg sandheden, så jeg i det mindste havde en at snakke med om det).. Nu kommer der et dilemma :fløjter: jeg aner ikke hvornår jeg skal have min mens – eller hvornår jeg sidst har haft den, men jeg plejer at have forholdsvis lange perioder.. Tog en test allerede en uge efter men den viste negativ, hvilket jeg kunne have sagt mig selv – da jeg godt ved at det er meget usandsynligt at kunne teste positiv så hurtigt efter.. jeg føler bare at der virkelig er noget den her gang! Er der nogen af jer der kender den følelse hvor man bare ved at man er gravid? (selvom man kan tage fejl).. Har engang været “psykisk gravid”, der var jeg VIRKELIG bange for at være blevet gravid og fik efterfølgende symptomerne, men slet ikke i sådan et opfang som det her.

  Jeg besluttede mig for at tage en snak med “fyren” om det med det samme, selvom jeg egentlig ikke var 100% sikker da jeg jo ikke kunne teste endnu, men ville hellere snakke med ham om det med det samme inden vi mistede kontakten helt, han var meget i chok, men sagde dog at vi nok skulle klare det sammen hvis det var og at han gerne ville være der for mig hvis jeg ville have det, selvom vi ikke er sammen mere – sikken en dejlig dreng (som jeg desværre er virkelig forelsket i) :love: 🙁 men han siger så også at han virkelig ønsker at jeg får en abort hvis det er, men det er jo ikke noget man “bare” gør og jeg har selvfølgelig kigget RIGTIG meget igennem og undersøgt både for og imod ved både at beholde det og så få en abort og har siden hen også fortalt ham at jeg har overvejet at beholde det, han siger at hvis jeg vælger at beholder det så vil han også stadig gerne tage med til mulige scanninger og stadig se barnet.. Vi skulle have været til lægen i onsdags for at jeg kunne blive testet der, da jeg har hørt at der er mange der har problemer med at teste positiv derhjemme, men han blev desværre syg og ville rigtig gerne med – så vi udskyd det til starten af næste uge (mandag). – jeg er nu fast besluttet på at jeg skal have barnet, (hvis det overhovedet findes), men vil hellere være afklaret med det i god tid end at skulle tage en forhastet beslutning da jeg synes det er et meget svært valg!
  Igår sker der så det at jeg begynder at bløde meget lidt, men i løbet af i nat/imorges synes jeg det har taget meget til og undskyld detaljerne er der også et par små klumper med og har ondt i underlivet, men ikke voldsomt meget. Selvfølgelig kan det være mens eftersom jeg ikke helt præcis ved hvornår jeg skulle have det, men i følge mine sådan “beregninger” så burde jeg først få det om et par dage, men så tænker jeg bare at hvis jeg nu ikke har været gravid og det hele bare er kroppens snyd og bedrag og bare er rent psykisk så burde min mens vel også være væsentligt forsinket som den anden gang hvor jeg troede jeg var gravid? :rullerøjne: Så er det måske en mulig SA? Det ville jeg ihvertfald blive utrolig ked af! :græder: Så vil jeg hellere ha’ at der aldrig har været noget barn og at jeg måske bare har haft sygdom!

  EDIT: Jeg har også været ekstremt oppustet hver aften det sidste stykke tid!

  Ved ikke hvor jeg vil hen med det her indlæg, men håber på at der er nogen venlige sjæle der måske har lyst til at dele erfaringer, sige hvad de selv tror, give meninger, kommentarer eller et eller andet. For er godt nok på bar bund lige nu..

  Mvh – smil til verden! :blomst:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.