Fora Graviditet Hjemme efter 3,5 timer på fg
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5432066
  mamar
  58 Indlæg

  Hej piger

  Efter opfordring fra en gravid veninde kontaktede jeg i formiddags fg pga hovedpine, svimmelhed og ondt i maven. Blev bedt om at komme op til tjek, så efter at have snakket med min kæreste i telefonen (som er på job) kørte jeg mod Viborg.

  Da jeg endelig kom ind til undersøgelse blev jeg mærket på livmoderen – som åbenbart er rimelig stor – den går 4 fingre over navlen, hun lyttede hjertelyd og målte mit blodtryk. Herefter sagde hun at hun ville tilkalde en læge, som skulle scanne mig for at tjekke fostervand osv.

  Herefter får jeg tjekket min urin.

  Ind i undersøgelsesrummet kommer overlægen, en læge og en lægestuderende, som scanner mig. Den lille har det fint i maven og umiddelbart er der ikke noget at se. Da jeg blir ved med at sige at det gør ONDT når jeg har plukveer og at det fortsætter siger overlægen han blir nødt til at scanne min livmoderhals.

  Efter at han har scannet min livmoderhals i en halv time forsvinder de tre ud af rummet for at konferere med en anden læge. Min livmoderhals er for kort og skal til kontrolscanning igen om en uge. Blir bedt om at holde mig helt i ro her hjemme og ringe til fg hvis jeg får plukveer der gør ondt (igen).

  Puha /: . Håber sku godt nok ikk jeg skal til at være bange for at han kommer ud aaalt for tidligt 🙁

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.