Fora Sundhed og Helbred Jeg springer ud ..
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5387526
  Anonymous
  68619 Indlæg

  .. Efter at have været på siden gennem mange måneder, er det gået op for mig, at vi er godt til, at hjælpe hinanden, støtte hinanden, sende kram – og hvad man nu ellers har behov for!

  Derfor er jeg ikke bleg for at springe ud og være ærlig .. Selvom det er med en klump i halsen at skulle meddele det, fordi det faktisk ikke er noget sjovt at erklære.

  Gennem sommeren fik jeg måske en lidt for stor trang til at tabe mig, og måske blev jeg også lidt afhængig af motionen etc – det kunne ihvertflad kun gå for langsomt, med at få smidt de kile som nu var plantet som ekstra fedt på mine sideben .. Måske gik det er tand for stærkt. Jeg tabte mig lynhurtigt, og glemte måske også at spise.

  Flere dage levede jeg faktisk udelukkende af gulerødder og vand.

  Da min mor sendte mig til læge for 5 uger siden, hvor jeg fik erklæret kyssesyge, var der en ting mere jeg lige skulle hade drøftet med min læge. En ting jeg faktisk ikke selv havde bemærket, det var uventet – fuldstændig uventet, og derfor kom det også som et chok for mig da min læge begynde at tale om diverse spiseforstyrrelser.

  “CHARLOTTE!! du har tabt dig alt for hurtigt, og alt for meget!” og da jeg fik det atvide af min læge, gik det op for mig, at jeg faktisk var kommet ud på et sidespor.

  Tror bare min verden væltede, da det begyndte at knirke mellem Malthe og jeg, og da jeg samtidig pådrog mig en voldsom knæskade, allerede efter første træning på det håndbold elitehold jeg netop var blevet optaget på.

  Det her er ikke et skrig om opmærksomhed, for det får jeg skam masser af, men havde bare lyst til, at dele det med jer – for piger! jeg er ved, at komme på rette køl igen. Jeg er nu tvunget til at undvære motionen i et halvt på pga. kyssesygen, hvilket i realiteten er godt nok.

  Men piger! synes i skulle vide det .. så er i også forberedt, hvis jeg pludselig har en “bad day” for jeg er jo en forkuldret teenager 😉

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.