Fora Tips og Gode Råd Jeg vil fri til HAM.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5458376
  Maria19Hjorring
  111 Indlæg

  Overskriften siger jo det hele, altså at jeg vil fri til min kæreste. Jeg syntes efterhånden at det er det eneste vi “mangler” :blink:
  MEN HVORDAN?! jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal gøre det? så vil vildt gerne have nogle ideer, det må godt være sådan lidt “sjovt/sejt”, så han syntes det er sjovt at fortælle sine kammerater det 😛 vi er ikke så meget til det der, blomster, god middag, ned på knæ og den slags..

  der er lige et eksempel her, som jeg så på facebook:
  en pige, hendes kæreste og to andre sad i sådan en “træstamme” som i fårupsommer land. Pigen sad først, derefter vennerne og til sidst kæresten.
  pigen tror jo det bare er en almindelig tur, men da hun kommer ned for at skal se billedet sidder de tre fyre, med hver deres stykke papir, hvor på der står WILL YOU – MARRY – ME ? (ved ikke om det er stavet korrekt)

  SE DET! er en god ide syntes jeg.. 😛 det må nok være i den retning, eller ja, måske noget HEEELT andet, som sagt ved jeg virkelig ikke hvordan!

  spør’ jeres mænd om hvordan DE syntes det kunne være sjovt at blive friet til, og kom gerne med en maaaase bud! ALT kan bruges.! :super:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.