Fora Familieliv Kæreste tur gik helt i vasken :( Langt
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433029
  JeannetteK
  1128 Indlæg

  Heej Piger

  Ja denne weekend sku jo være min glædelses weekend ..

  Ifredags hygge med tøserne, spiser sushi og ser gyser .. Lækkert ..
  Lørdag sku manden og jeg ha en kæreste tur, dvs vi sku på et hotel i kolding, (han har vundet et ophold med en overnatning på hans arbejde, og som han har kæmpet for at få!) ud og spise og til sidst i bio, tilbage på hotellet, og ja hvem ved hvad der ville ske :blink: ,

  Dagen starter sindsygt godt, vi spiser hyggelig morgenmad og køre mod kolding, chekker ind og tar så lige op og går i centret .. Det er bare SÅ skide hyggeligt!!!

  Mens vi går deroppe begynder jeg at få det lidt ærkelig, kvale og sådan ..

  vi tar til hotellet for at gøre os fine til vi skla på vores date, og jeg har GLÆDET mig til den her dag i over 1 mdr!!! Vi ligger lige og putter lidt i sengen inden vi går igang .. Men da jeg så skal til og i gang, får jeg dte rigtig mærkelig .. Skidt .. Føler at jeg skal kaste op hele tiden, blir svimmel .. jeg blir vildt ked, fordi det er fandme ikke fair det her!!

  Jeg kaster op .. og jeg virkelig meget!!!

  Så får jeg det helt godt igen og blir selvfølgelig rigtig glad, går ud og tager makeup på, også får jeg det siiindsygt skidt igen :græder:

  Det ender emd jeg bare ligger og kaster op og har så forfærdelig ondt i min mave, ringer til vagtlægen som tror det er madforgiftning, men de andre tøser har det helt fint, så det kan jo iikke være det ..

  Kæresten køre op i centret for at se om han kan få pengene tilbage for filmen 🙁
  Det ku han så ..

  Det ender med at vi køre hjem så vi er hjemme i sønderborg kl 22, så det hotelophold han har kæææmpet for at få, og at vi har opgraderet værelset til luksus, var bare smidt ud i luften :græder:

  Nøøøj jeg var ked ..

  Idag ligger jeg stadig med mave smerter, og føler jeg skal kaste op hvis jeg går

  Helt ærlig, hvor uheldig har jeg lov til at være?!?!!?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.