Fora Sundhed og Helbred Laktulose? Erfaringer?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433161
  IdaLuna
  198 Indlæg

  Jeg har i løbet af de sidste par uger været nødt til at gå fra MM til MME til Viola, da min mælkeproduktion er ved at gå i stå (er nu helt nede på 30-40 ml daglig, som jo slet slet ikke er nok til Viola)
  Hun har desværre fået meget hård mave af den nye kost.
  Til at begynde med fik hun NAN 1, men er skiftet over til Hipp ECO 1, da jeg gerne vil at hun får økologisk mad så meget som muligt, også her i begyndelsen.

  Hendes afførring er næsten som en voksens(i konsistens), og hun kæmper virkelig med at komme af med det – når hun er “igang” tager det ca. 30 min hvor hun ligger og trykker til hun er ildrød i hovedet. Synes det er SÅ synd for hende…

  Da hun snart skal til at have skemad, har jeg prøvet at give hende et par skefulde sveskemos i forbindelse med at hun får flaske. Nogle gange virker det som om at det hjælper, andre gange er det stadig meget svært for hende…

  Så var det jeg vil høre jer kloge, erfarne mødre – om i har haft gode erfaringer med brug af laktulose? Jeg har snakket med lægen og har fået grønt lys til at give hende det – men ville da lige høre jer også. Jeg bryder mig jo i grunden ikke om at hun får noget “unaturligt” men hvis det kan hjælpe hende er jeg klar på det.

  Det skal lige siges at hun ikke græder eller på anden måde virker generet, det virker bare som om det er ekstremt svært for hende at komme af med afføringen.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.