Fora Baby og Barn Nye problemer – Daplejeren insistere
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5389024
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Ja hvad gør man lige, når ens dagplejemor ringer hjem og insistere på, at man skal komme og hente sit barn – fordi hun mener det er øjenbetændelse, på trods af vi var til lægevagten med ham igår, og fik at vide det IKKE var øjenbetændelse?

  Da jeg hentede Matti igår, fortalte dp at hun mente han havde øjenbetændelse – lovede selvfølgelig at tage ham til lægen idag.
  Men da hans astma blev forværret, ringede vi til lægevagten – i samme omgang vi nu var der inde, bad vi ham kigge på hans øjne.

  Dommen var, at det IKKE var den smitsomme øjenbetændelse, men en som kommer ved forkølelse. Man kan ikke behandle det med øjendråber, men kun ved rensning af vand.

  Børn må gerne komme afsted når det er den der komme ved forkølelse.

  Men alligevel ringer dp så til mig idag, og vil have jeg skal komme og hente ham – på trods af manden havde fortalt hende, hvad lægevagten havde sagt.
  Jeg prøver igen at forklare hende, hvilken besked vi havde fået – men hun tænker kun på, at han ikke skal smitte de andre børn.

  ….

  Opdate 4 december.

  Om det så ikke skal være løgn, så høre jeg gud hjælpe mig i byen idag, at vores dp går og beklager sig over, at Matti er der så længe, når jeg nu går hjemme.

  Ja undskyld mig – men jeg betaler sgu for han kan være der fra 7:00-16:30. Så det skal hun da slet ikke blande sig i.

  Ydermere, så har jeg gået hjemme i knap 3 uger – fordi hospitalet har forlangt jeg tog barsel, ellers ville jeg blive indlagt.
  Det er jo nok ikke for sjov skyld man får sådan en besked – og jeg ville da 10x hellere kunne have mine børn hjemme, end at gå og have kvalme, hovedpine, svimmel og generel utilpashed hver dag.

  Ikke at jeg skylder hende en forklaringen, men kan sgu ikke se hvor hendes brok kommer fra – hun har haft Matti siden 1 november – siden da har han været fraværende/hentet tidligt:
  10 november pga.mellemørebetændelse – hjemme
  17 november pga undersøgelse på børneafdelingen – hentet kl.11:45
  28 november pga. undersøgelse på hospitalet – hjemme
  3 december pga. var hidsig over hendes sidste opførelse – hjemme
  4 december pga han skulle til kiropraktor – hentet kl.12:45
  På tirsdag den 9 december er han hjemme igen, pga. kiropraktor.

  Jeg har været sygemeldt siden den 18 november – så helt reelt har jeg været hjemme i 13 dage med idag.

  #6820654
  bedtski
  60 Indlæg

  synes, at hvis du har så store problemer med din dagplejer, som du virer til at ha, så skal du kontakte dagpleje kontoret, og fortælle dem om jeres samarbejde, og hører om det er muligt at få en ny dagplejer

  #6820655
  Anonymous
  68619 Indlæg

  I øvrigt, så tror jeg jeg skal have hende spurgt om, hvor nemt hun selv tror det er, at rende rundt med en dunk af denne størrelse + bækkenløsning, hovedpine, kvalme, hedeture til får blodtrykket til at stige og så et barn på hoften, med en kampvægt på 12 kilo.

  #6820656
  -moar-
  498 Indlæg

  Jeg har kun læst det første.

  Jeg sider bare og tænke på om det ikke var en idé at sende en klage til kommunen og så få skrifte dagpleje så hurtigt som muligt.
  Hvis det var mig var jeg blevet tosset. Især fordi hun går i byen og brokker dig. Er helt sikker på hun har tavshedspligt. Ikke nok med det skal hun forskelle være professionel.
  Jeg kan slet ikke klare at hører om folk der bryder sin tavshedspligt. Det er ligesom ikke for sjovt man har det.

  Håber i finder en løsning på problemet

  #6820657
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Jeg ringer imorgen og klager, og hvis hun ikke gør noget ( hvilket hun normalt ellers altid gør)så skriver jeg en skriftlig klage over dp.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.