Opret
A password will be e-mailed to you.

Der er ikke noget mere fantastisk end at blive mor. Pludselig forstår du meningen med livet, og det bliver med det samme klart for dig, at der nu er noget i dit liv, der er vigtigere end alt andet: nemlig dit barn.

Det er en helt naturlig og rigtig følelse at have, og de fleste mødre giver naturligvis al deres tid og fokus til deres nye barn.

Og selvom det er det helt rigtige at gøre, så er det også vigtigt, at du som nybagt mor vedholder fokus på dig selv og sørger for, at du stadig har din sundhed og velvære i fokus – sådan bliver du nemlig også en glad overskudsmor i balance, der også har overskud til at være der fuldstændigt for dit barn.

Hold gang i sexlivet

Det sker ofte, at sexlivet med din partner ikke er det samme, når først I har fået et barn. Det er helt naturligt, og som beskrevet vil I begge have mere fokus på jeres nye barn.

Men det er vigtigt at sørge for at holde sexlivet og intimiteten mellem hinanden ved lige, således at I sørger for at huske hinanden og dyrke jeres forhold. Det er vigtigt for at I kan være gode forældre, der stadig elsker hinanden højt og gerne vil være sammen.

Hvis I har svært ved at finde gnisten og gløden ved hinanden efter I har fået et barn, så kan det være en god idé at prøve nogle nye ting af i soveværelset. Det er ved at være mere og mere almindeligt at prøve kræfter af med legetøj for voksne, og det er absolut noget, I som nybagte forældre kan få stor gavn af at prøve.

Andre læste også:   Fem gode råd til den kommende mor

I kan undersøge de mange forskellige muligheder for at bruge frækt legetøj sammen, så I kan udforske og pirre hinandens lyster og knytte et stærkere bånd på den måde. I kan læse mere om frækt legetøj på Lovebuddy.dk.

Sørg for at være aktiv

Noget andet, der er super vigtigt, når du er blevet ny mor, er at holde gang i dine aktive interesser og sørge for at dyrke sport og holde gang i din træning.

Det er et hårdt arbejde at have en lille ny, og af og til kan det nærmest også føles som en slags træning at løbe rundt efter sit barn.

Men det er også vigtigt at holde sine fritidsinteresser og aktive interesser ved lige, selvom man er blevet mor. Det kommer til at gavne dig på den lange bane, at du har holdt dig i gang og sørget for at fokusere på din egen sundhed.

Som hovedregel er det en god idé at fokusere på en sportsgren, der giver dig lyst til at komme af sted, og som du virkelig brænder for. Det er kun dig selv, der kan vide, hvad der giver mening for dig, så sørg for at finde det, der interesserer dig, og gå efter at være aktiv flere gange om ugen.

Nogle forældre finder stor glæde i at kæmpe mod sig selv i aktive sportsgrene, og det ses oftere og oftere, at de kaster sig over eksempelvis triatlon for at udfordre og konkurrere mod sig selv.

Hvis du dyrker triatlon eller gerne vil prøve kræfter med det, så er det en god idé at anskaffe dig en våddragt til svømmedelen, så du kan holde kroppen varm i det åbne vand.

Andre læste også:   Gør dagligdagens indkøb nemt og overskueligt

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort