Fora Graviditet OPDATERING:HCG i kroppen, muligvis spontan abort sidste mens
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5405742
  just_me
  236 Indlæg

  Hej tøser.

  Ved min sidste mens blødte jeg mere end normalt, ikke styrt blødning, men mere end jeg plejer. Jeg gik og tænkte på om det evt kunne have været en spontan abort, men gik væk fra tanken igen. Har så ikke fået min mens endnu, den skulle have været kommet her omkring den 4 ca, så jeg tog en test, og den var positiv. Men tænker bare, at hvis det så har været en spontan abort sidst, kan den så godt vise positiv nu?? -eller er jeg bare gravid?? Har stadig ikke fået min mens og overvejer lidt om jeg skal tage en ekstra test i dag eller vente et par dage med at teste igen??? Eller synes i jeg skal få ringet til lægen???

  Har Lea og da jeg testede positivt ved hende viste testen med det samme at jeg var gravid, så går ud fra min krop hurtigt danner HCG. For testen jeg tog i forgårs viste også positiv med det samme, dog ikke så tydlig en streg som jeg havde ved Lea.

  Håber i kan hjælpe.

  knus.

  OPDATERING:

  Har nu taget en test, kunne ikke lade være og den blev MEGET positiv med det samme, end den for 2 dage siden, så jeg tror sørme jeg er gravid. Ringer og bestiller tid ved lægen, bare så jeg er på den sikre side. Vil jo helst ikke glæde mig for hurtigt. Men den røde streg var næsten lige så rød som kontrol stregen denne gang og den blev rød med det samme, den jeg tog for 2 dage siden var mere fesen rød, ha ha.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.