Fora Debat Til jer med Astma
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5458428
  Vinterbarn
  2976 Indlæg

  Hej Piger.

  Det er simpelthen så frustrerende, jeg har efter min 1 graviditet udviklet støv allergi, når jeg så bliver allergisk så får jeg astma, føler i hvert fald vejrtrækningsbesvær, og har så fået noget astma medicin den blå, dvs. jeg altid har haft en form for kontrolleret astma, jeg har i hvert fald vidst hvor og hvornår anfaldene blev udløst. Så for ca. 1 månendes tid siden begynder jeg og blive svimmel og få nogle anfald når jeg er i en fast låst situation som f.x i køen i netto, altså når jeg ligesom ved, nu har jeg lagt mine vare op på båndet så nu kan jeg ikke komme væk agtigt så spreder panikken sig fordi jeg bliver svimmel og er bange for at falde om. Jeg begynder herefter og få en konstant tryggen på brystkassen, den bliver værre og værre og føler også lidt vejrtrækningsbesvær, jeg bruger min astma medicin men den hjælper slet ik. Jeg går derfor til lægen, han undersøger mig og siger der intet er galt :ohmy: Hvordan kan der ikke være noget galt når jeg konstant er svimmel, utilpas og føler jeg render rundt i en indkapslet bobbel?
  Når men jeg venter nogle dage, og det bliver meget værre, jeg tager så en lørdag op forbi lægevagten, og jeg har det virkelig ikke godt, han lytter på mig og siger han syntes jeg trækker vejret meget overfladisk, og han kan høre noget på mine lunger men det er ikke astma? :huh: Han siger at enten kan han indlægge mig, udskrive pencilin eller jeg kan se tiden an. Jeg vil ikke det sidst nævnte da jeg jo kun har fået det værre, så han sætter mig på en pencilin kur, den tar så den tryggen jeg har for brystkassen, og jeg bliver også bedre tilpas men ikke helt, og efter kuren går der ikke længe så har jeg det skidt igen, jeg ringer igen til lægen og beklager mig, og bliver nu sendt til blodprøver og hjerte kartografi, ingen af dele viser noget, og jeg forstår det simpelthen ikke, ikke engang mit infektions tal er der noget med, og jeg er SÅ tydeligvis syg, så går der lige nogle dage hvor jeg får det lidt bedre, men så i lørdags vågner jeg op og er influenza syg og er virkelig dårlig, mandag morgen er slem, men så i går tirdag vågner jeg med ungerne ca ved 7 tiden, og jeg er MEGA svimmel, dårlig, sveder, har tryggen for brystet, føler min hals snøre sig sammen, og jeg er mildest talt pisse bange, og SÅ tæt på at ringe 112, jeg ringer i stedet 1813 og får en arogant vagtlæge i røret, men han får alligevel talt mig lidt til ro, ungerne bliver afleveret af deres far som kommer forbi da jeg ikke kan aflevere dem selv, og jeg ligger mig til at sove, har det lidt bedre da jeg vågner men ikke meget, og hele dagen har jeg svært ved at få ordentlig luft, i dag er det så noget bedre. Jeg får så nu astma medicin den brune som er til forbyggende astma og den blå som er til akut astma, også får jeg piller mod infektion, da mit infektions tal var for højt hos lægen i mandags.
  Jeg har i dag det meget bedre, men jeg har altså på nuværende tidspunkt ligget syg siden slut januar, det jo for vildt, har aldrig prøvet og være syg SÅ længe og så slemt. Har bare brug for at høre om andre har prøvet noget lignende, og til jer som har astma tar i medicin hver dag, og i hvilke tilfælde fremkommer den?

  Jeg tror nemlig at denne lungebetændelse eller infektion i min krop har fremprovokeret min astma og håber på at kunne trappe ud af astma medicinen igen hvis man kan det?

  Hold da op en smøre jeg fik skrevet :blink: 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.