Du skal bruge følgende:
4-5 nakkekoteletter
(giver mest smag, men normale kan også bruges)
1 stort løg
1 dåse flået tomater
1 tomatpuré
2 røde peberfrugter
(igen mest smag, men de andre kan også bruges)
1 pakke champignoner
1 dl fløde el. mælk
½ l svinekøds bullion
Salt
Peber
Paprika
Du skal gøre følgende:
Kom olie i en gryde
Hak løg og peberfrugter og kom det i gryden
Svits det lidt
Skær champignonerne over og kom dem ned i gryden
Tilsæt en lille smule vand
Kom fløden i og lad fløden komme i kog
Hæld så bullionen ned i gryden og lad det koge
Kom salt, peber og paprika på kødet
Brun det på panden, kun lige lidt
Kom så kødet i en bradepande
Hæld grønsagerne med fløde og bullion over kødet, og sæt det i ovnen ved 200 grader.
Lad det stå ca en times tid.
Spises med ris.
En kanon ret, der smager super godt, og tager ikke så lang tid at lave.
Kan også bruges til en dag med gæster..
Efterlad en kommentar