Fora Sundhed og Helbred UPDATE d. 17 Marts …Ville i ikke godt krydse finger for
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5433278
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Update d. 17 Marts

  Ja idag skulle jeg så til SU-vejlederen… føj hvor har jeg sovet skidt de seneste par dage. havde jo Noah med, men en veninde holde øje med ham mens jeg var derinde.. dog fik hun lige hilst på.

  sagen er følgene: hun var RIGTIG sød og forstående.. lagde ud med at sige jeg ikke var stabilt mødende osv.. indtil hun tjekkede ludus (hvor vores fravær er noteret) så måtte hun indrømme at jeg var ualmindelig stabilt fremmødende.. men det gik galt fra Februar af. (der hvor Noahs sygdom begyndte). hun kunne se på mig at jeg var en reel pige der gjorde alt for at komme i kontakt med skole og lærer ved sygdom (kunne hun se på Ludus også) og der var jo en masse kommentarer omkring mig i min mappe som kun er positive. så hun bad om at få fredet mig angående min SU og så skulle jeg self komme så tit jeg kunne under hans skolkop periode (når min mor kunne tage ham), og så bare holde mig orienteret på fronter (hvor lærer ligger lektier osv ud) og så følge med så vidt som muligt (har jeg altid gjort i forvejen) der var kun ros fra mine lære, så jeg skulle ikke gå og være ked mere.. og til næste gang skulle jeg henvende mig på kontoret når jeg var så ked,, så ville de presse mig ind til hende mere hurtigt end 3 ugers ventetid.

  noget andet er mit fravær slet ikke er så tårn højt endnu, da jeg ikke var noteret med barn under 7år så jeg kun skulle have 17 timer for at få SU istedet 23.. så der er et eller andet med deres udregning med fravær der går ind der, og mit fravær er ikke i farezonen endnu.. (kan så hurtigt komme med denne syge mand) men i og med jeg er en god kursist der holder skole kontoret, vejlederende og alle mine lærer orienteret hver gang ved sygdom så gør jeg mit aller bedste. tak for jeres svar
  ____________________________________________________________________

  And skolkopper it is!! >_< :hammer: :( :lukkedeøjne: :græder: :usikker: så må jeg jo troppe op på skolen med min skolkop.. for må jo ikke få mere fravær… han startede med 2 små blære fyldte knopper igår…. en på benet og en på halsen.. som nu her til morgen har formeret sig til 13 stk… hvor hurtigt formerer de sig? altså er det bare 13 han får nu eller breder de sig stadig? opdagede den første efter hans lur igår omkring kl 16.. der havde han pludselig feber.. men idag virker han ikke påvirket overhovedet… så hvor længe breder de små sataner sig???? :fløjter: ___________________________________________________________________
  DET IKKE ER SKOLKOPPER Noah er ved at hive til sig??? >_< har lige opdaget en knop på benet.. større end de andre små knopper (sådan nogle har jeg selv…) MÅ simpelhen ikke få det fravær det fører med sig.. hvad gør man så??? snøft?? :græder: har i forvejen en barn syg dag idag da han har været vågen HELE natten fordi han har haft ondt i sit øre… så til lægen og en omgange pincilin til ham… :hammer: har fået et SU fraværs brev hjem før Vinterferien… om jeg ikke måtte have mere fravær.. har allerede været nødsaget til holde fri 3 dage siden.. idag, sidste uge efter min terminsprøver (havde været til terminsprøver hele ugen med tårn høj feber og sygdom) og én gang forrige uge da Noah skulle til Ørelæge.. de har jeg ikke kunne ligge en onsdag som er min fridag da de opererer hver onsdag.. ved ikke hvad jeg ville med dette… har bare lyst til at skrige ud?? hvad gør jeg hvis de tager min SU??? :græder:
  Skal til SU vejleder på torsdag.. puha jeg håber hun er en sød en… kan jo ikke gøre så meget for mit fravær.. samt hver mandag siden sommers er jeg gået 1 time før tid (lovligt) da de har rykket vores tidlige Dansk hold til sen eftermiddag.. så er nød til at gå 1time før for at nå at hente Noah før hans BH lukker… men det føreres der også fravær over og går jo med i fraværs tællingen som hun ser..

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.