Fora Baby og Barn urolig baby
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5450455
  Alienand
  1399 Indlæg

  Nu må i lige hjælpe mig lidt piger, for er ski lidt i tvivl om det er helt normalt eller noget vi skal reagere på..

  Gry har siden mandag været meget urolig og ikke sovet ret meget fra kl 10-16.. ellers sover hun 3-6 timers sammenhængende lure..

  men det er i de vågne timer jeg er i tvivl.. hun spiser nu 150-180ml mm hvilket er meget synes jeg. Hun gylper (hvilket vi jo prøver at undgå) så hun er fyldt op! Hun virker bare så urolig og sutter på sutten som om hun stadig er sulten? det er ikke maven, for der ter hun sig meget anderledes..

  Hun græder ikke, men er bare urolig og sover ikke særlig meget om dagen. Vi var så et smut i bilka hvor hun fik en flaske med mme. Hun drak 80ml, faldt i søvn og har nu sovet i 3 timer..

  Jeg overvejer efterhånden om det kan være at hun ikke bliver mæt af min mælk? Synes bare det virker voldsomt at hun spiser så meget og stadig virker sulten, men ikke kan rumme mere. så hun ender med av gylpe helt vildt i stedet. De gange hun har fået mme i forbindelse med ture, har været som det i bilka. Spiser langt mindre end normalt, falder helt til ro og sover mange timer. Og gylper ikke!

  Hvad er jeres mening? kan det være mælken? ELler er det bare sådan normale spædbørn er? (Min knægt sov jo hele tiden så ham kan jeg ikke rigtig drage paralleller med) 😛 kan det være noget helt andet?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.