Du skal bruge følgende:
Ris
2-3 håndfulde frosne ærter (der må ikke være for mange i forhold til ris)
1 pk Bacon i tern

Du skal gøre følgende:

Put bacon i en gryde og steg det, når baconen er færdigt hælder du det op i en skål.
Derefter vender du ukogte ris i baconfedtet (alt væden fra bacon skal bruges) over den varme kogeplade.
Når risene er blevet stegt og grumset, koger du dem som du plejer.
(Kog vand og hæld risene + evt “snask” fra gryden ned i det kogende vand)
Mens risene bliver færdige, koger du ærterne så de bliver præcis som du vil ha’ dem.

Til sidst blander du det hele i en gryde og så er der mad.

Der kan laves en smørsovs hvis man skal ha’ lidt mere væde i maden 🙂

Andre læste også:
  Ovnbagt laks i spinat, champignon og fløde

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort