Fora Sundhed og Helbred Vil gerne tabe mig – dilemma
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5432926
  Alienand
  1399 Indlæg

  Hej piger…

  Jeg må nok til at indse at jeg VIRKELIG skal til at tabe mig… Har snart rundet de 100kg :rødmer: hvilket gør mig utrolig flov over at være nogle som helst steder!

  Jeg har derfor overvejet at starte i fitness center, men står der med 3 dilemmaer!
  1. Jeg har jo Thorkild, som først bliver hentet fra dagpleje halv 4 hver dag da jeg går i skole. Og han skal i seng kl. 8 så der er jo ikke meget tid der.
  2. Jeg føler mig så stor, fed og klam at jeg ikke føler at jeg passer ind i et fitness center – alle jeg har set er bare super veltrænede og i meget god form. Jeg kan ikke engang huske hvornår jeg sidst tog en løbetur :rødmer:
  3. Min kæreste skal til at starte op med at træne igen – det bliver 3gange om ugen ca hvor han er væk 1½-2timer. han tager afsted lige efter aftensmaden.

  Hvis jeg skal træne i firnesscenter, vil det så være de aftenenr, min kæreste ikke træner. Men så kommer Thorkild kun til at opleve mor og far sammen 1 gang om ugen.

  Jeg SKAL have gjort noget! Men kan bare ikke se hvordan det skal kunne lade sig at gøre med hus og barn. Og med alle de ting der skal ordnes herhjemme – jeg tror ikke jeg har overskud til at stå med alt plus tage 12-15km ind for at træne et par gange om ugen også, hvor jeg ikke har tid med min søn.

  Jeg ved bare ikke hvordan jeg ellers skal gøre det :usikker: Hjemmetræning duer slet ikke, jeg kan ikke hanke op i mig selv og jeg ved ikke om jeg gør det rigtigt heller.

  Hvordan har i fået det til at passe ind med motion og små børn? Vi spiser allerede sundt og varieret så det er ikke kosten der skal gøres noget ved. Jeg vil tabe mig på en sund måde, hvor det er motionen der giver vægttabet…

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.