Fora Baby og Barn William vil ikke drikke mme …
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5448759
  Zarina79
  519 Indlæg

  … og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre? :usikker:

  Han startede på mme, da han selv valgte brystet fra, da han var 5 måneder. Det er egentlig gået ok siden – der har været en enkelt periode, hvor han heller ikke rigtig gad, men hvor han drak over de 400 ml, så no worries – men her de sidste dage har det virkelig været en kamp uden lige at få det i ham, og det ender med, at jeg stopper og fjerner flasken igen, for både han og jeg bliver frustreret :græder:

  I dag har han kun drukket knap og nap 80-100 ml, og jeg har her til aften tilbudt det i både tudekop og alm. kop før og til grøntsagsmosen, men han vil ikke drikke det. Da det var i koppen, begyndte han at græde, men vand vil han godt drikke.

  Jeg laver en flaske igen, når han skal sove her om lidt, men jeg har ingen forventning om, at han vil drikke den eller i hvert fald ikke ret meget af den 🙁

  Jeg har købt jerndråber på apoteket i dag, men de kunne ikke rigtigt vejlede mig – sagde bare, at jeg skal snakke med SP/læge, før han får dem, når han ikke er ældre. Og de kunne ikke rigtigt sige, om han skal have dem hele tiden, altså også de dage, hvor han evt. igen vil drikke mere end 400 ml. Så jeg er godt forvirret O_o

  Hvad pokker gør jeg? Det er jo alt alt alt for tidligt, at han ikke vil drikke mme mere – han får en isterning af sødmælk i grød/mosen, men han må vel ikke få mere sødmælk end det endnu? Han er kun 6,5 måned.

  Han får øllebrød/havregrød med frugtmos til morgenmad, fuldkornsgrød med frugtmos til frokost/eftermiddagsmad og så grøntsagsmos med kød/fisk til aftensmad – indtil nu har han så fået flaske morgen (200 ml)/formiddag (ca. 100-150 ml)/eftermiddag (ca. 100-150 ml) og til nat (200 ml). I morgenmaden/aftensmaden kommer der en god klat smør og en isterning sødmælk i, og han drikker vand til.

  Hjælp??? :græder:

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.