Fora Fødsel alienand har født :-)
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5449872
  Alienand
  1399 Indlæg

  Hej piger 🙂

  jeg vil blot hurtig fortælle at jeg fødte vores skønne datter idag kl 15.03. Hun er 3540g og 49cm.. helt igennem perfekt. :love:

  Jeg vågnede med småveer i morges, tog på fg for lige at blive tjekket kl 12 selvom de ikke gjorde særlig ondt. kunne sagtens gå og snakke mig igennem dem.. var 6cm åben så Jeg fik en stue.. veerne begyndte at gøre lidt ondt, men jm mente vi lige skulle vente med at prikke vandet til vagtskiftet. 5min før vagtskift gik vandet, det blev ordnet og dem der skulle overtage kom ind. Jeg fik en presseve som jeg skulle gipse igennem da de ikke var klar 😆 i den næste blev hun født.. jm var meget overrasket 😛

  En bedre fb kommer senere, da vi desværre må blive på sygehuset. SElvom hun er helt perfekt for os, fandt de en ganespalte bagerst i ganen. Altså helt omme i den bløde del af ganen så der er intet at se på hende.. Det gør dog at hun ikke kan danne undertryk, så amning er vist ikke en mulighed.. vi skal snakke om det med den specialist her kl 21, og så giver jeg lige en update ved lejlighed på, hvad der videre skal ske.. men vi er positive og nyder vores smukke lille datter..

  Som forresten hedder Gry 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.