Fora Familieliv ang vær til stedbarn
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5345538
  marcusmor
  57 Indlæg

  Ihhhhhh er lige ved og gå amok….

  Ronnie og jeg vil jo vildt gerne flytte og ronnie vil kun ha en 4 og der op efter så Andreas kan få sit egen værelse, men de er bare såååå svære og få og syndes entelig også det er vildt surt og betale 1000.- ekstra for et værelse der kun bliver brugt af Andreas for det kan ik også bruges til gæste vær eller kontor for det vil han heller ik ha og det vil Andreas heller ik for han bestemmer nemlig også mener Ronnie

  Syndes bare en 3 ville være nok og det kan vi få her og nu og cfølig ville man da også finde plads til Andreas ting på den ene eller den anden måde

  Hvad gør i jer der har stedbørn ???

  Knusssss Linda

  #5963046
  Vipse
  977 Indlæg

  Din bonussøn har lige så meget ret til et værelse som jeres fælles søn. Forskelsbehandling af børn i den grad er bare en “no go”!!!

  #5963049
  Sascha85
  679 Indlæg

  Vi vil ikke have et decideret værelse til min kærestes datter…

  Vi får selv en lille i August og der vil kun være 8mdr imellem dem – så kan de jo dele værelse… 🙂 Det skulle der jo ikk være noget et problem.. 😀

  #5963055
  Helle20
  554 Indlæg

  Nicklas har jo boet her sammen med sin mor, inden jeg kom til jo, så han har da sit eget værelse.. har den indstilling at det skal børn da ha.. oz selv om de ikk bor der til hverdag… De har jo også brug for et sted der er deres eget… men det kommer jo vel an på hvor gammelt barnet er…
  Vi skal til at lave børneværelse til den lille i mavsen så babyen vil så oz ha sit eget værelse helt fra fødslen af.

  har drengen sit eget værelse fra starten af vil han vel blive rigtigt glad.
  Det betyder en del for et barn at ha sit eget sted… ved det slev for jeg ved ikk hva jeg ville ha gjort hvis jeg ikk havde mit eget værelse hos min “tidligere” far.. (snakker ikk med ham mere)

  knus

  #5963058
  NuserGirl
  255 Indlæg

  Ville da helt klart vente på en 4 værelset!!

  Dit stedbarn vil jo ALTID være der, så hvorfor ikke vente på en 4 værelset, i stedet for at flytte i en 3 værelset, også om 1 år igen flytte til en 4 værelset, for det vil andreas gerne have eget værelse.

  #5963064
  Annamor
  2218 Indlæg

  Han er dit bonus barn, men din kærestes søn. Og derfor betyder han ligeså meget for ham, som dit barn gør for dig.

  Selvfølgelig skal hans søn have sit eget værelse, når nu I har muligheden for det. 😀

  Det var noget andet hvis I havde 4-5 børn. Så var nogle af dem nok nødt til at dele værelse 😉

  #5963065
  maria
  58 Indlæg

  Jeg har også en bonus datter som er 4 år. Vi bor kun i en 3 værelses lejlighed så hun deler værelse med min datter, som ikke er vores fælles barn. vi vil på et tidspunkt gerne have et 4 værelses rækkehus og til den tid regner vi med at vi har et fælles barn. Her regner vi stadigvæk med at hun bliver nødt til at dele værelse med min datter. Jeg synes det er unfair hvis de børn som bor der til dagligt ikke skal have deres eget værelse. De har jo deres helt egne værelser hos deres mødre, hvor de kan slappe af og være sig selv. Jeg synes slet ikke det er nødvendigt med et helt værelse til rådighed når bonus børnene kun kommer ca. 4 gange på en måned.
  Hvis vi en egeng får hus og der er et ekstra værelse vil vi også bruge det til bonus datters værelse/gæsteværelse. Det andet synes jeg godt nok er spyld plads.

  #5963069
  Ananas82
  21 Indlæg

  Synes at barnet skal have sit eget værelse. Men kan godt forstå dig. er selv lidt i samme situation. Min kæreste har et sæt tvillinger (en pige og en dreng) på snart 9år, som kommer hver anden weekend. Vi står også og gerne vil flytte, han vil så have at tvillingerne skal have hvert deres værelse pga. det er en pige og en dreng. det synes jeg bare er for langt ude. For det første har vi ikke specielt mange penge, og så synes jeg at det er dumt at have to hele værelser stående tomme så mange dage om måneden.
  Er det bare mig der er galt på den eller hvordan ville i prioritere?

  #5963072
  Jonna83
  369 Indlæg

  har selv delebarn og har også haft et værelse stående klar til hende men synes at det er meget forskelligt hvor tit hun kommer alt mellem hver 14 dag eller et par gange om året så ville ikke indrette os efter hende længer da vi købte hus. Der er to værelser i huset et lille ovenpå og et lidt større nedenunder. vores datter som nu er 3 år fik værelset ovenpå til soveværelse og rummet nedenunder blev indrettet til fælles legeværelse. den store fik så valget om om hun ville have en dovesofa på legeværelset med skuffer under sengen til hendes private ting elelr om hun ville sove på sofaen ( hvor fjernsynet er ) og hun valgte fjernsynet. synes helt klart at det var vigtigere for os at fungere i hverdagen. hvis de 1000 kr det koster ekstra for det værelse er noget som gør økonomine stram og hverdagen træls så ville jeg vælge de 3 værelser og finde den bedste løsning på den plads der er til rådighed.

  #5963073
  millamilla
  4225 Indlæg

  nu skal i jo altså lige huske at det er en meget gammel tråd der er blevet hevet frem….

  første indlæg er fra januar 2007, så det er alså 1½ år siden de stod i den situation..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.