Fora Debat at have en anden familie boende??
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5449326
  ClaudiaJ
  348 Indlæg

  har et spørgsmål til jer

  har en veninde som skal flytte i lejlighed med sin kæreste og 2 børn om nogle måneder, de har så solg deres andelslejlighed og den nye ejer vil have lejligheden en måned før de får deres egen nye bolig så de står faktisk ude bolig i en måned.. de kender ingen i den by vi bor i som de kan være hos den måned og heller ingen i nærheden, deres ene barn går i børnehave i byen og den anden skal starte i vuggestue omkring flytningen..
  min veninde ringer idag og siger de har fået solgt deres lejlighed som de i over et år har prøvet at komme af med og det er endelig lykkedes, men nu er de så boligløse i 1 mdr..

  MÅ jeg lade dem bo hos mig i den ene måned, jeg er enlig forsørger, men har en 4 værelses og de skulle låne min datters værelse at sove på..
  nu har jeg læst reglerne omkring at have en partner og være enlig forsørger, han må fx ikk hente børn og handle ind osv osv..

  men gælder disse regler også hvis tilbyder en familie hjælp fordi de er boligløse??

  kan jeg resikere at få taget alle mine enlig ydelser fordi jeg lader dem bo her i den mdr, de skal selv sørge for deres børn og jeg for min egen, men de skal bare kunne sove her og spise her og køre i skole og sætte børn i institution

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.