Du skal bruge følgende:
500g kylling, bryst eller inderfilet
2 røde peberfrugter
1 pakke minimaj el. dåse
1 bakke champignon
3-4 gulerødder
En stor håndfuld grønne bønner
Karry efter behov
1 liter kyllingboullion
Lidt olie
Jævning

Du skal gøre følgende:

Skær alle grøntsager i passende stykker, og skær derefter kyllingen i mindre stykker.

Hæld lidt olie i en gryde og svits karry og lad den bruse af, derefter tilsættes kyllingen og svits kyllingen i et par minutter.
Grøntsagerne tilsættes (på nær de grønne bønner) og det hele blandes godt, derefter tilsættes kyllingboullionen, eller 1 liter vand og 2 el. 3 fond de chef med kylling.

Retten skal stå og simre i 30-35 min og derefter tilsættes de grønne bønner, og der tilsættes en jævning.

Vi plejer at servere retten med en smule ris.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort