Du skal bruge følgende:
500g kylling, bryst eller inderfilet
2 røde peberfrugter
1 pakke minimaj el. dåse
1 bakke champignon
3-4 gulerødder
En stor håndfuld grønne bønner
Karry efter behov
1 liter kyllingboullion
Lidt olie
Jævning
Du skal gøre følgende:
Skær alle grøntsager i passende stykker, og skær derefter kyllingen i mindre stykker.
Hæld lidt olie i en gryde og svits karry og lad den bruse af, derefter tilsættes kyllingen og svits kyllingen i et par minutter.
Grøntsagerne tilsættes (på nær de grønne bønner) og det hele blandes godt, derefter tilsættes kyllingboullionen, eller 1 liter vand og 2 el. 3 fond de chef med kylling.
Retten skal stå og simre i 30-35 min og derefter tilsættes de grønne bønner, og der tilsættes en jævning.
Vi plejer at servere retten med en smule ris.
Efterlad en kommentar