Fora Tosserummet At vide kønnet…
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5384889
  Mary86
  722 Indlæg

  Fik du dit barns køn at vide inden fødslen..??

  Kunne du have lyst til at skrive hvorfor..???

  Jeg undrer mig lidt over hvorfor så mange får kønnet at vide inden fødslen…

  Jeg fik ikke Lærke’s køn at vide… Det var selvfølgelig hårdt til tider når man blev nødt til at vælge neutralt tøj men jeg vil ikke være foruden overraskelsen… Havde det også sådan lidt at kønnet for mig var underodnet, bare barnet var sundt og rask…

  #6729179
  Maria85
  8417 Indlæg

  Jeg vil helt sikkert vide det når det en dag bliver min tur. For det første er jeg meget nysgerrig anlagt og for det andet vil jeg kunne forholde mig til graviditeten bedre når jeg kan referere til enten en dreng eller pige, en væsentlig grund til dette er at vi efterhånden har forsøgt længe uden held og når jeg så endelig bliver gravid så vil jeg gerne kunne forholde mig til graviditeten så meget som muligt og det er jeg bange for jeg ikke kan på samme måde hvis jeg ikke kender kønnet(aner ikke om dette giver mening, men skriver lidt hvad jeg tænker omkring det)
  Og så må det da også være praktisk at kunne forberede sig lidt.
  Så det er mine umiddelbare grunde til at ville kende kønnet.

  #6729180
  Mulle13
  1222 Indlæg

  Jeg har stemt ja 🙂

  Jeg er så pokkers nysgerrig, at jeg bare MÅ vide hvad der gemmer sig inde i maven 😉

  Skal helt klart også have det af vide på torsdag til MD-skanningen 😀

  #6729181
  LLA
  364 Indlæg

  Når jeg bliver gravid har vi aftalt at vi ikke skal have kønnet afvide..
  – dog kunne vi nok begge finde på at få kønnet afvide, men nu må vi se 😀

  #6729182
  Valdemarsmor
  1386 Indlæg

  jeg fik det af vide, men det var min mand der bestemte det. Han synes at det ville være nemmere at forholde sig til at blive far hvis han vidste hvad maven gemte. næste gang vil vi ikke vide det.

  #6729183
  Bluebird
  2289 Indlæg

  Jeg fik det at vide. Det var af ren nysgerrighed 😀 Og så betød det jo, at hun var min Alma allerede inden, hun blev født, hvilket på en eller anden måde knyttede mig tættere til hende inden fødslen.

  #6729184
  Katti
  664 Indlæg

  Roy ville vide det og jeg ville ikke.. Da vi så skulle til MD-scanningen scanner hun lige hurtigt ned over hele baby for at se hvor den ligger og så råber jeg bare DER VAR SQ IKKE NOGEN TAP! Vi var 100% sikker på hun ville blive en dreng men nej.. Damen spørger så om vi vil vide hvad det er , og roy siger bare ja og kigger på mig. Jeg siger ja, bare sig det, jeg så det jo selv..

  Ganske rigtigt, der var ikke nogen tap.. Men næste gang vil jeg ikke vide det..

  #6729185
  MagicMama
  1017 Indlæg

  nixen

  de 2 første gange fordi jeg sys det var noget pjat. Ville jo elske den uanset om det var en pige eller dreng.
  3. gang fordi lawrence ikk ville vide det. Der prøvede jeg på egen hud at prøve at være så nysgerrig at jeg bare gerne ville vide kønnet 😀 Men jeg respekterede lawrences valg ved at vente til fødslen

  #6729186
  CianuMom
  585 Indlæg

  Første gang fik jeg ik MD-scanning, men tilgengæld havde jeg en meget klar fornemmelse af at det var en dreng. Et par dage før fødslen blev jeg dog scannet og fik bekræftet det var en dreng!

  2. gang ville min kæreste og mor gerne vide det, så jeg gav mig for gad ik de vidste og kom til at afsløre på en eller anden måde. Så hellere bare vide det selv også!

  Denne gang har jeg valgt at få det at vide, da jeg synes det ville være nemmere for Cianu at forholde sig til et bestemt køn.

  Dog tror jeg at jeg ik vil vide det næste gang. Det er alle ungerne forhåbentlig gamle nok til at forstå at det kan være begge køn.

  #6729187
  Anonymous
  68619 Indlæg

  Jeg har fået kønnet af vide begge gange.. Kunne ikke lade være. Næsten gang vil jeg ikke vide det, nu har jeg en af hver 😀

  #6729188
  Amira
  240 Indlæg

  Er alt for nysgerrig til ikke at vide det:-) Synes også det er rart når man kan kalde den for han eller hun i stedet for den.

  #6729189
  FruHusMus
  40 Indlæg

  Vi kender ikke kønnet og ønsker heller ikke at vide det. Vi vil hellere have overraskelsen ved fødslen og har det ganske fint med det.
  Selvfølgelig er det svært ved en scanning ikke at blive nysgerrig, men har ikke fortrudt på noget tidspunkt.
  Jeg har nok også lidt den holdning, at inde i maven skal den have lov til at være sig selv – vi skal jo nok se den og komme til at lære den at kende alligevel… Føler absolut ikke at jeg er mindre knyttet til den af den grund.
  Synes også at man kan planlægge alt for meget hvis man ved hvad det bliver – hvorfor ikke tage tingene lidt som de kommer i stedet for at hele værelset og garderoben er planlagt i flere år fremover…?! 😀

  #6729190
  mrsthustrup
  2 Indlæg

  ja jeg fik det afvide begge gange. men det er stadig ikke sikkert med den sidste. jeg fik afvide at det var en dreng men har også taget en test eller det var en kinesisk kalender som mener at det er en pige. men vi får se 😀 😀

  men jeg var glad for at vide det den første gang med tøjindkøb osv. men selv før jeg havde fået det undersøgt havde jeg på fornemmelsen hvad det blev.

  #6729191
  aprilbaby08
  732 Indlæg

  Vi fik kønnet bekræftiget 😉
  Vi ville gerne vide kønnet af praktiske årsager..
  Jeg synes det ville være kedeligt at have købt det hele ind i neutrale farver. Jeg synes meget babytøj/udstyr er meget kønsbestemt. Og så er jeg desuden glad for at værelset var færdig inden Lillepigens ankomst. Ventetiden(graviditeten) har været skøn at bruge på indkøb, planlægning og klargøres.

  Og overraskelse er ligeså stor ved fødslen, for selvfølgelig er man spændt på at få/se/og holde sit barn.

  #6729192
  Chrissy
  1105 Indlæg

  I min første graviditet, nej men denne gang har ejg fået det af vide.
  Ganske simpelt af praktiske årsager – og nysgerrighed 🙂

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 27 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.