Opret
A password will be e-mailed to you.

Det kan til tider være hårdt at være gravid, og derfor er det en god idé at tænke på sig selv, når du er gravid. For at du får et sundt og rask barn, er det vigtigt, at du som mor også får lov at være afstresset, sund og rask.

Det er vigtigt, at du gør noget, som er godt for dig som kommende mor. På den måde husker du også på dig selv, når du har født. Her har dit barn selvfølgelig brug for dig, men det er også vigtigt, at du husker på din egen glæde.

 

Gå til vandgymnastik

Det er godt at dyrke motion, når du er gravid. Hvor man tidligere troede, at gravide slet ikke kunne lave noget, så ved man nu, at det kan de sagtens. I de sidste måneder skal du blot ikke dyrke voldsom motion, men du kan sagtens dyrke noget stille og roligt som vandgymnastik.

Hvis du kun vælger at gå til en ting, så er vandgymnastik et virkelig godt valg.

 

Grin en masse

Normalt er råd altid en masse om alle de ting, som du ikke må, derfor vil vi gerne slå et slag for nogle af de ting, som du gerne må, og som du skal huske at gøre.

Det er en rigtig god idé at være sammen med dine veninder eller venner og få grint en masse. Det er sundt for din velvære at have det sjovt. Bare fordi du er gravid, betyder det ikke, at du ikke længere må have det sjovt.

Andre læste også:   Hvordan træner man bedst?

 

Gør børneværelset klar

Ja, vi behøver næppe skrive dette, men det er rart at have styr på det hele, inden barnet kommer. Her er det en god idé at far eller din familie hjælper dig. Det er afstressende allerede at have styr på det hele, inden den lille ny kommer til verden.

Der er mange steder, hvor du kan finde masser af inspiration til babyting og babyudstyr. Vi kan virkelig godt lide at følge med på https://100hjerter.dk/. Her er der hele den masser af gode anmeldelser og artikler om nyt babyudstyr.

Det er den ro, som du har brug for, når du skal være mor. Vi vil opfordre din far eller familie til at hjælpe dig så meget som muligt, så du ikke skal stresse over en masse beslutninger.

 

Få en god nattesøvn

Mange gravide har svært ved at sove, og det er et kæmpe problem, da en god nattesøvn er nøglen til at have en god dag. Det er ikke rart at være gravid og konstant træt.

Hvis du har problemer med at vende dig, kan du købe et glidelagen. På den måde kan du lettere vende dig i sengen. Du kan læse mere om her, hvordan det fungerer.

 

Nyd det så længe det varer

Til sidst vil vi gerne opfordre til, at du nyder at være gravid. Det kan måske lyde underligt, men når babyen er en del af jeres hverdag, vil du tænke tilbage på dengang, hvor du var gravid. Ikke fordi du ikke er glad for din baby, men fordi det var smukt at være gravid.

Andre læste også:   Overvejer du at købe nyt hus med plads til hele familien, eller trænger køkkenet blot til en renovering?

Hvis du følger disse råd, er vi sikker på, at du nok skal få en bedre graviditet.

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort