Fora Tips og Gode Råd Budget til reception?
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5432117
  Annamona
  359 Indlæg

  Halløj de damer 🙂

  Jeg er så småt gået i gang med at planlægge min reception til sommer, da den falder på en dag med mange konfirmationer – så jeg må hellere være ude i god tid både med at invitere gæster og bestille mad.

  I den forbindelse vil jeg gerne høre jeres erfaringer med budget i forhold til antal gæster? Jeg er ikke 100 % sikker på, at vi bestiller udefra, men jeg kan se mange fordele ved den (det er selvfølgelig meget lettere og lækkert og desuden nok en tand mere raffineret end hvis jeg selv skal stå for det). En alternativ løsning er, at vi bestille noget mad udefra og laver noget selv – hm, tænke, tænke…
  Nu har jeg en aftale med et virkelig godt sted i denne uge, hvor jeg skal tale med chefkokken (Taste inde i Str. Kongensgade, hvis nogen kender det? Caroline gør sikkert! :P).

  I den forbindelse skal jeg komme med et udspil til budgettet, så han kan komme med nogle forslag på den baggrund. Men jeg aner ikke hvad jeg skal regne med :forvirret: Min gæstelistte er på nuværende tidspunkt på 110 mennesker (heraf ca. 15 børn), men det er nok ikke realistisk, at alle kan deltage.

  Hvad vil I umiddelbart mene er et realtisk bud på en kuvertpris? Det skal siges, at folk inviteres fra kl. 14-18, så det er hverken frokost eller aftensmad – men altså reception, hvor der bliver en masse at nippe til 🙂

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.