Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

4 pastauserede æggeblommer.
100 gram sukker.
½ liter piskefløde.

Du skal gøre følgende: 

Fyld (dette er kun forslag, du kan putte næsten alt i):
1 stang vanilie.
75 gram koge chokolade. (hakket)
6 iskolde skildpadder. (hakkede)
15-20 after eights. (hakkede)
3 spsk. cacao pulver.
Æg og sukker piskes til en luftig masse, fløden piskes til skum, og vendes forsigtigt i den luftige masse.
Tag dit fyld og vend det i ligesom med fløden. (Cacaopulver piskes i flødeskum)
Frys uden at røre rundt i isen i 4-6 timer.
Bør stå 10-15 min før servering.

Andre læste også:   Chop Suey

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort

This will close in 20 seconds